Followers

Thursday, January 31, 2013

Mimpi FURLA CANDY BAG










Tah ape mimpi aku semalam...boleh lak mimpi FURLA CANDY BAG nie...

credit to google image


credit to google image


aku mimpi aku beli bag nie....memang berkenan..aku suka tengok furla candy bag nie...color dy cantek sgt..
hari tu ada tengok member pakai..aku hanya mampu tengok x mampu nak beli..
bag cam ni pun harga diaaa...gluppp..telan air liur weiiiii.....

Sampai sekarang bag ni terngiang2 kat kepala..ntah ape kes lak tiba2 leh termimpi bag nie..
nak suruh aku beli ke??mentang2 lah nk dapat bonus..hehe...
ada x brand lain candy bag nie? n harganya berpatutuan..??huhu..







11 comments:

With Julia said...

hamboiiiiiiiiiiiiiiiiii
serius cantikkkk...nak colour ijau...leh macthing gan baju Qaiser ijau majau tuh hahahahha

Aeen said...

@julia:hahahaha....cantik kan..duit nk beli pn kene cantik....wah..nk hijau aje..ain minat pink..xleh match ngn Raees la cmni..hehe

Siti Nursyamimi said...

cantikk..nak yg biruu tu..hehe..
ntah2 mimpi nnt hubby bg suprise gift kott..hehe

Aeen said...

@mimi:hahahah..husband nak bagi???haih..memang xkan la dy nk bagi...kene beli sendiri je ni kalau nak..hehe

Mimi Ariff said...

Aeen Cuba google sbb ade jugak candy bag ni yg xori tp murah rase Mcm mnyesal pulak beli ori sbb yg fake punye pun exactly Mcm ori punye xboleh nak beza

aTieYusof Family said...

cantikk nya...suka yg colour pink & kuning...
Mahal erk?? (maklum tak tau)..

Aeen said...

@mimi:yeke..kalau ade fake pny ok lah...tgk harge ori...telan air liur je la mampu..hehe..

@atie:heh..aah mahal..sampai cecah 1k gak la..huhu

Cik Puan Rara said...

cantikkan.tingin gak neh.

Aeen said...

@rara:kalo tringin..leh beli...tp harga..ermmm...hehe..telan air liur pnye harga..hahah..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

aduhhh cntik nyaaa

Nadia said...

Saya pun minat gila Furla Candy Bag ni, tapi beli yg grade 1:1 ori jela yang mampu haritu kat https://www.facebook.com/ohsayagilahandbag. Kualiti pn puas hati dah dengan harga ^_^