Followers

Thursday, January 31, 2013

Almari baju Raees



Tadaaa...ni lah almari baju Raees....Angry bird lagi tu...hehehe..




Baru awal bulan 1 hari tu dapat beli almari baju dia nie...
jenuh la mencari..hari tu jumpa kat Giant yang gambar DISNEY,,
pas tu time nak gi beli..tgk2 dah xde dah...

last2 terjumpa la almari ni kat kedai perabot kat Greenwood....ada 1 kedai tu dia jual yang Upin Ipin punya..ok lah..tapi aku je x berkenan...pergi kedai sebelah dy pulak...jumpa yang Angry Bird nie..
memang aku suka sangat la...aku beli yang 3 pintu punya....
haraga???pejam mata je lah beli...RM300...kongsi duit ngan cik joe...
jumpe terus beli je..malas dah nak survey2 kat tempat lain...kalau korang jumpa yg mcm nie lagi murah..kire ok lah tu....:)

Memang dah lama dah nak beli almari baju Raees nie...sebabnya sebelum ni baju2 dia semua letak dalam box..dah nak masuk 5 bulan baju dah x muat dah letak dalam box..sebab terlampau banyak sangat...
n nak tutup box pn xboleh...

bila susun je baju dalam almari dia ni..tengok la....sampaikan yang kat gantung tu pun dah penuh...
banyak lagi baju yang dia xpakai lagi...sebab banyak yg besar2...
baju banyak orang bagi...pas 2 baju anak buah aku yg kecik2...kakak aku bagi..2 pun ada gak baju anak buah aku..yang anak buah aku sendiri belum pernah pakai lagi...still lagi macam baju baru....
baju2 yang dia xboleh pakai..dah selamat aku simpan dalam box..
tapi still gak almari baju tu xkurang2 gak..hahahaha...

yang gantung2 tu banyak baju jalan, baju kemeja, romper, seluar jeans..
yang kat tingkat2 tu lak ...semua baju pakai harian, baju tidur n towel2, 
bawah kat baju gantung2 tu..semua baju yang belum boleh lagi di pakai oleh Raees..
sebab tu semua baju untuk umur setahun ke atas...
untung Raees ni..sebab banyak baju..dia ambil dengan abang sepupu dy...anak buah aku lah..hehe..
walaupun banyak baju orang kasi...baju yang aku beli pun banyak gak..haih..mana la xpenuh almari..
pantang kalau keluar gi mana2..ada duit..memang aku selalu belikan baju untuk dia..ntahla..suka sangat beli baju budak....

lepasni xyah beli baju lagi...dah banyak sangat....eheh..agak2 boleh ke kalau aku xbeli???
hehehe..xboleh kot..xtahan tengok baju budak cute2..heheh....
ni semua baju lelaki....if kalau diberi rezeki aku mengandung lagi n dapat anak perempuan???
maknanya lagi banyak la baju budak perempuan yang aku beli..hahaahahaha.....

10 comments:

CikNaa said...

greendwood kedai tepi kedai tayar tu ke? huk aloh 5minit je dr umah ciknaa :)

mama ila said...

uisshhhh..banyak nyer baju raees...penuh almari hah..kena beli lagi satu almari nie..hihihi

Aeen said...

@cikNaa:dekat tepi trafic lite simpang empat tu...yang ade kedai borong sekali...

@mama ila:2 lah..rasa2nya kene beli lagi 1 nie..hehe

With Julia said...

waaaaaaaa cantik lah almari raees...angry bird gituk :)....itulah kalo dpt bb gegirl sah2 lg berganda baju dia kan mommy aeen heheh...besttt tgk baju raees byk tuuu :D

Aty_Fared said...

Aty suker lemari mcm ni..tp nk kaler putih jer..ade tak...huhu..bnyk bj die...:-)

izyan al-za'im said...

kita selalu je jji xnk bli baju baby lg. tp kang keluar mesti beli jugak. geram. hahaha

Aeen said...

@julia:hehe..2 lah julia..kalo baby girl..1 almari pun xckup..hehehe....bju byk xterpakai lagi..hehe

@aty:hahaha..kaler putih xde rasenye la aty...ade pun corak kartun je..

@izyan: aah..mmg kalau keluar tu mesti nk beli jgak...hehe

Liyana said...

byk nye baju raees...
baju faiq sikit je..
ulang tyg yg tu je..keh3

Ezza Z said...

Comel la almari baju raees macam tuan die jugak.
Nnt leh kawan ngan adib ye.

Aeen said...

@liyana:aah..bju dy mmg byk...byk belum pkai lagi..hehe..

@ezza:hehe...boleh je ezza...nanti adib leh geng ngn Raees..:D