Followers

Wednesday, January 30, 2013

Sepetang di Tasik Titiwangsa...






Cuti Thaipussam Isnin lepas 28/01/13..1st time bawak Raees jalan2 kat Tasik..
mula2 plan.cik joe nak gi Tasik Metropolitan main layang-layang..dah lama dy nak main..asek xdapat je...
so hari tu ada masa free.cuaca pun ok.nak pergi lah...sekali tengok kat hiway MRR2 kat Giant Batu Caves tu..mak oiii panjangnya...jem terukkkk...ingatkan orang sambut Thaipussam dah setel dah..rupenya ade lagi..
so ubah fikiran...kiteornag pergi Tasik Titiwangsa...

Masa pergi sana..aku xbawak Raees dulu...sebab time nak pergi tu..Raees tidur..aku bawak lah anak buah aku hayyan (anak kakak) ..Raees nanti bila dah bangun kakak aku ngn husband dia nanti bawak Raees sekali...kiranya aku bawak anak kakak...kakak aku bawak anak aku...hehehe...
kiteorang tunggu kat sana je lah...

cik joe ni xpuas hati nak jugak try main layang2 kat titiwangsa tu...
aku bantai nak gelak je lah...mana la kat sana ade angin kuat....xde sorang pun yg main layang2 pun..hahahahaha......
frust jugak lah dia....xdapat nak main layang-layang...
so last2 dia main bola je la ngan anak buah aku....2 pun tunggu kakak aku datang bawak bola...heh..

Alhamdulilah bawak Raees gi tasik dy x meragam..seronok tengok orang agaknya..
melilau mata dia tengok orang....
Raees pun main bola jugak au...heeh









heheh..dia pun sebok nak main bola..dah la bola ngn baju sama kaler....

papanya lak xdapat main layang-layang ..main la bola ngn anak buah...heheh..

dalam pukul 6.30 petang..kiteorang dah gerak balik..coz malamnya kul 10 cik joe kerja...
sebelum balik gi lepak minum kat kedai mamak dulu...


muka budak penat....dy pun lepak gak..dok dalam carrier...time ni nampak sangat muka dia dah ngantok...
pas 2 dah setel lepak minum..otw balik...tengok2 Raees dah tido...ngantok sangat la tu..coz balik tu dia tido sampai ternganga mulot..letih agaknya..hehe..

6 comments:

mama ila said...

raees comel!!!! hamboii..baju sama warna ngan bola yer..nanti dah besar..main bola pandai2 eh =)

Aeen said...

@mama ila:hahaha....dah besar leh main ngn pasukan harimau malaya..hahaha..

erna said...

bukan main mata die tengok sana-sini..tak pernah lagi bawak iman jalan petang-petang.

kalau bawak jalan pun kat taman putrajaya malam.

Aeen said...

@erna:2 lah..melilau je mata dy tgk orang...wahhh..belum penah lg sampai kt taman putrajaya tu..huh..

With Julia said...

Raees serba ijauuuu...wahhhh sgt2 encem bila geng Qaiser pun suka warna ijau pastu main bola ijau heheh...yg ptg raees pun dah pandai beriadah sama2 ngan papa n mama dia :D

Aeen said...

@julia:hehe..2 la..serba ijau..same kaler ngn pokok2 kat situ..heh