Followers

Monday, January 7, 2013

Thanks semua...





Thanks pada semua yang komen dalam previous entry pasal Raees dah start makan ...
Amat hargai komen2 anda semua....:)
baca komen korang pun sebak je dalam hati nie....huhmm...

2 lah salah satu sebab kenapa aku xnak bermalam kat rumah MIL..stakat pergi balik hari tu ok lah...
tengok lah apa dh jdi bila dia kat sana...
tapi dah kehendak suami..kena lah ikotkan...huhmm..
Apa yang boleh aku buat sekarang ni adalah bersabar je lah....tenangkan hati...
Sedih tu memang sedih....mengalir gak lah air mata nie....tapi xleh wat ape...benda dah terjadi....
hati memang geram..nak di marah pun xboleh...MIL sendiri...
balik lunch tadi aku cerita dengan mak aku...sambil cerita bergenang je air mata aku nie..
mak aku pun xtau nak cakap ape dah...dia paham perasaan aku ....

FYI..Raees xde pun merengek2 nangis ke ape ke...sumbat susu dia senyap je...
lepas susu dia tidur cam biasa...
MIL cakap dia x kenyang minum susu...dat y kena bagi makan...
Terkedu n nothing to say la....aku sendiri xtau nak buat camne bila dia dah cakap cam tu...

Hanya mampu berharap n berdoa semoga Raees sehat sentiasa....harap2 dia x meragam bila makan nie...
Maybe aku akan gap bagi dia makan..or mungkin aku stop bagi dulu....

P/S: ada lagi 1 pekara yang buatkan aku sedih jugak pasal Raees semasa di rumah MIL..nanti aku story kan yeh..huhmm..

9 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

yelah Ain, takkan nak marah pulak. nanti tak pasal2 bergaduh dgn suami kata hal kecik diperbesarkan. Sabar lah ye. yana faham, sebab yana pun duduk ngan PIL. wpun blm ada anak, sendiri pun tak seronok.

Ayu azmir said...

singgah sini... semuanya selamat...

Aeen said...

@yana: 2 lah pasal kan yana...bila dah cmni jd x sronok lak..huhm..

@ayu azmir: InsyaAllah.. :)

Asz Miza said...

AENN..I tak baca lagi entry tu tp bila i baca yg u tulis ni..hmm..benda tu la yg buat i risau klo letak kat umah in law..takut jadi benda2 cenggini..jenis i mmg akan mengamuk..tak tau la klo jadi cmtu nnt i mengamuk macam mana..sabar je lah Ain..

fifi tiez said...

I baru baca entri tu.memang i rasa nak mngamuk gile la.sbb rissa pun 3 bln n suka masukkan jari dlm mulut dia.n i ckup paham bila ada org sibuk pasal anak kita.sorila i memang emo bab ni..pasni jangan bg dia makanla.org kata,mgkin sekali tu nasib baik,kalau dah dua tiga kali,kita mana tau kan..camtula bila i bru dah bsalin dulu.orang sibuk suruh i makan jamu.skali pastu,rissa jaundis.i memang hangin sangat..

Aty_Fared said...

Eeeeee...kalau ckp pasal mil ni aty mng ngah bengang skrg nie...(bnyk dosa aku hooiii) tp mmng susah kalau melibatkn hal mil nih...aty cume tak ley nk ckp lelebih dlm blog tu sebb ipar duai sumer bz body bace..haaiihh...

Wawa said...

sebaik family husband sume ok...kalau sy cakap jgn bg air puti, dorg takkan bg...fuhhh...

aeen sabar lah ye...kalau kte baca mmg rase bengang jugak...

Wawa said...

sebaik family husband sume ok...kalau sy cakap jgn bg air puti, dorg takkan bg...fuhhh...

aeen sabar lah ye...kalau kte baca mmg rase bengang jugak...

jaja_NorLiza said...

saya aetuju ngn aty!