Followers

Thursday, January 10, 2013

Mama n Raees from 0 month - 3 month ++



Pic nie semasa baru beberapa jam melahirkan Raees....
mak aii jerawat kat dahi..punya lah byk tumbuh..hehe..
>

>


>




>

>

>

Ni pulak masa tengah pantang 30 hari...dah kuar merayap ke KLCC dah nie..
Comelnya anak mama time nie...:)




>

>

>

Yg ini time cukup 44 hari berpantang....dah berjalan ke OU makan KFC..hahaha...





>

>

>

Pic yg ni lak kat OU lagi...tapi time nie Raees baru 2 bulan ++

>

>

>

Haa..yg nie time Cukur Jambul Raees...genap 3 bulan umur dia time nie...
wah encem anak mama berkopiah n berbaju melayu..hehe..



>

>

>

Yg ini lak time New Year hari tu...kat Setia City Mall..
Raees dah nk masuk 4 bulan....


Dh nak masuk 4 bulan nie...xlarat nak dukung dia....letak je dalam stroller..lenguh tangan mama n papa nak dukung Raees...hehe..



7 comments:

Siti Nursyamimi said...

so fast time flies..tup tup je dh besar dah si Raeess ni..mst rindu zaman dia baby br lahir dulu kan..

Aeen said...

@mimi:aah..haruslah rindu zaman baru lahir tu...hehehe..kenangan yg teramat amat lah manis sekali kan..:)

jaja_NorLiza said...

jap jer masa berlalu kan?? dah besar dah Raees ni...

StrewberiManis =) said...

kejap je dah 4 bulan kan. pehhh cepat betul masa berlalu

mesti ko dok teringat mcm baru jee lepas bersalin. hikkk hikk :)

Aeen said...

@jaja:aah..rase kejap sgt..tup tup ank bujang ni dah besar dh..hehe

@anne:tau xpe anne ...aku masih rase yg aku baru je lps bersalin..hehe..

Aty Fared said...

makin besar..makin semangat..dan makin comel..
tunggu nanti biler die tau merangkak dan tak nak dok dalam stroleer dah..heheh

Aeen said...

@aty:hahahaah...2 lah kan..sedar2 dy merangkak dalam stroller tu..pas 2 memanjat..heh