Followers

Thursday, January 10, 2013

Mama n Raees from 0 month - 3 month ++



Pic nie semasa baru beberapa jam melahirkan Raees....
mak aii jerawat kat dahi..punya lah byk tumbuh..hehe..
>

>


>




>

>

>

Ni pulak masa tengah pantang 30 hari...dah kuar merayap ke KLCC dah nie..
Comelnya anak mama time nie...:)




>

>

>

Yg ini time cukup 44 hari berpantang....dah berjalan ke OU makan KFC..hahaha...





>

>

>

Pic yg ni lak kat OU lagi...tapi time nie Raees baru 2 bulan ++

>

>

>

Haa..yg nie time Cukur Jambul Raees...genap 3 bulan umur dia time nie...
wah encem anak mama berkopiah n berbaju melayu..hehe..



>

>

>

Yg ini lak time New Year hari tu...kat Setia City Mall..
Raees dah nk masuk 4 bulan....


Dh nak masuk 4 bulan nie...xlarat nak dukung dia....letak je dalam stroller..lenguh tangan mama n papa nak dukung Raees...hehe..



7 comments:

Siti Nursyamimi said...

so fast time flies..tup tup je dh besar dah si Raeess ni..mst rindu zaman dia baby br lahir dulu kan..

Aeen said...

@mimi:aah..haruslah rindu zaman baru lahir tu...hehehe..kenangan yg teramat amat lah manis sekali kan..:)

jaja_NorLiza said...

jap jer masa berlalu kan?? dah besar dah Raees ni...

StrewberiManis =) said...

kejap je dah 4 bulan kan. pehhh cepat betul masa berlalu

mesti ko dok teringat mcm baru jee lepas bersalin. hikkk hikk :)

Aeen said...

@jaja:aah..rase kejap sgt..tup tup ank bujang ni dah besar dh..hehe

@anne:tau xpe anne ...aku masih rase yg aku baru je lps bersalin..hehe..

Aty_Fared said...

makin besar..makin semangat..dan makin comel..
tunggu nanti biler die tau merangkak dan tak nak dok dalam stroleer dah..heheh

Aeen said...

@aty:hahahaah...2 lah kan..sedar2 dy merangkak dalam stroller tu..pas 2 memanjat..heh