Followers

Tuesday, January 22, 2013

KLCC wif Raees n Husband



Hari Jumaat lepas aku kan ambil half day kerja..coz nak spend time wif cik joe n Raees...
balik kerja...kena packing2 barang lak..sebab husband ajak tidur umah MIL sampai hari Ahad..
huuh..nak x nak kena la pergi kan...huh..

So before balik rumah MIL kiteorang gi lah jalan2 dulu...
memandangkan jalan raya pada petang tu sangat lah jem giler...nak2 lagi jalan Tun Razak tu..
adoyaii..bercinta sgt sbnrnya nak lalu...tapi lalu lah jugak..heheh...
hajat di hati nak pergi Times Square je..sebab dekat sikit nak balik Desa Pandan..
tapi tengok jalan dah jem...terus belok gi KLCC...
Sesungguhnya kalau gi KLCC bawak stroller amatlah sadis...xboleh bawak naik kat escalator ..habis semua escalator dia pasang penghadang...kena la naik lift setiap kali nak naik turun level..

Pergi jalan2 jer..xde beli apa2 pun..setakat minum2 petang je kat food court..
Mood aku dah kureng sikit time tu sbb nak kene balik umah MIL...huhauahua....
jom la layan pic aku n Raees kat sana...guna camera baru..kih kih kih..

bekerut dak Raees nie...heh

menikmati permandangan di luar...

saya nak rehat kejap yeh...:)

ala papa awat mata kecik..heheh..


dia pun sibuk tengok mama main handphone..












Alalalala..cayangnye anak mama nie la....

nie je lah sempat di snap...lepas tu budak nie dah ngamuk2 boring dok lama2 kat foodcourt...yela siap dia leh tidur lagi kat situ..dah bangun pun mama n papa dy still kt foodcourt tu jugak..anak pun dah bosan lah..hahahh...


P/S:sangat cantik la quality gambar guna Smart Camera Samsung nie.. :D






7 comments:

HanNis SaNia said...

ambik gmbr dengan samsung smartphone mmg best kn??? cantik and terang2.. hehe anyway happy family

Bazilah (^0^) said...

raees comeyyyyy. nk pnjm kamera baru hihihi :P

Aeen said...

@hannis Sania: aah mmg best...cantik n terang...hehe..tq..:)

@baz: hehe..nk pinjam..boleh2..:D

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tak hensem lah Raees amik gmbr isap puting..

With Julia said...

Wow! cantekknya kualiti kamera smart nih...sure berbunga2 hati kan dpt hadiah dari sang husband...yeyyy...bantal fiffy tuh sama ngan Qaiser lah mommy hehhe sebijik! Comel bila raees buat muka kerut hahhahha nak ciummm je rasa :)

With Julia said...

Wow! cantekknya kualiti kamera smart nih...sure berbunga2 hati kan dpt hadiah dari sang husband...yeyyy...bantal fiffy tuh sama ngan Qaiser lah mommy hehhe sebijik! Comel bila raees buat muka kerut hahhahha nak ciummm je rasa :)

Aeen said...

@yana:nak watcamne..dah merengek..kene la sumbat puting..hehe..

@julia:bantal sme ek...hehe...byk same la Raees ngn qaiser nie..hehe...