Followers

Friday, January 18, 2013

Birthday gift from husband... :D








Thanks to my lovely husband coz hadiahkan  SAMSUNG SMART CAMERA DV300F sempena birthday ku yang ke 25 tahun nie... :)



Tak sangka yang dia akan bagi gadget nie kat aku...xterpikir langsung pun....
Tapi aku memang ada niat nak ada 1 galaxy camera ...tu aku nak beli sendiri la...
tup tup..husband hadiahkan smart camera nie...kire ok lah...xdapat  Galaxy camera pun xpe..camera ni pun lebih kurang cam galaxy camera gak...apa -apa pun...
aku tetap ade lagi 1 galaxy..iaitu galaxy note...hehehe...

dia balik kerja kul 3.30am pagi tadi..terus bagi aku hadiah nie...
pelik gak..masa bila dia gi beli pun xtau lah..sebabnya minggu ni dia bz sangat kerja..
aku nak bukak lah hadiah tu..tapi dia x bagi..dia kate tunggu hari dah siang sikit...


pukul  6 pagi..anak bujang ni pulak dah bangun...nak suruh tidur balik..memang x lah dia nak tidur...
terus aku ambil hadiah tu..n bukak depan Raees..Raees pun excited gak tengok..heheh..
tengok2 camera nie...wahhhhh...apa lagi..terus loncat kat husband n kiss dia yang tengah tidur....muhahahaha.....tanks sayang...mama suka hadiah yang pa bagi nie...



Camera ni sebenarnya kaler merah...xnampak pulak merahnya...husband kate kalau ada kaler pink dah lama dia ambil...yang ada pun merah putih hitam...so dia ambil kaler merah...
Aku belum dok godeh2 lagi kamera nie..xsempat..coz pagi tadi nak siap2 gi kerja lagi...
yayy..lepas ni leh la ambil gambar puas2....boleh ambil gambar Raees byk2 lagi..hehe..

Thanks again sayang..mama love u larrr....

P/S: oh yea..hari ni aku half day..heheh..nak jalan2 dengan Raees n husband..dah lama x keluar bersama...
kebetulan hari ni husband off day...kalau dia dah off day hari nie..weekend memang husband kene kerja lah..jadinya hari ni jelah leh dapat bersama-sama...so nak keluar spend time together with kesayangan....:D

7 comments:

erna said...

wah....kena bagi hadiah best jugak kat hubby ni. seronok dapat kamera :)

Siti Nursyamimi said...

ala best nye dia..galaxy camera is my dream act..tp lg best klu ada yg hadiahkn kan.. :)

With Julia said...

Marvelos!!!!!!!!!
Julia pun suka smart kamera....uwaaaaaaaa cantikkk lah kamera aeen...pandai hubby aeen hadiahkan hadiah besdayyy yeyyyyy bleh amik pic raees byk2...sah cantik kualiti dia..samsung th ebest choices! yehaaaaa Happy birthday again my dear aeen...:)

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,senanglah amik gmbr raess byk2
yeay!

Asz Miza said...

wahhh best!

Anonymous said...

Sedimentary rock in these parks known as Burgess Shale are an important source of fossils. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Bridesmaid Dresses uk[/url]
[url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose toronto[/url] If all your family have choices played golf upon casual footwear before,or perhaps if you are you searching for an all in one way to learn more about improve your general game, investing everywhere in the an all in one in line with the pair about golf jogging shoes can enable an all in one large difference.
Headphones electronics are used while watching television when your partner is sleeping some pairs that not just supply the comfort you happen to be hoping for, but in addition offer you actually good sound good quality. [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo charms uk[/url] Feudal Japan was not excluded from the basic principles that go along with sharing and enjoying food. Boots can be worn because they're stylish or simply because they're practical. We all answered questions from a Chat Pack I have and got to know each other better.
Za to je potrebno puno, hrabrosti, samopouzdanja, ali i smisla za humor. [url=http://www.femmescanadagoose.com]canada goose paris[/url] The award winning designer is a leader of fashion for all ages that spans across many generations.
The fact is, most teenage boys take off when they get a girl pregnant, and then you will be sitting at home alone with a baby, you'll feel lonely, and all the responsibility will be on you. They should be presentable and functional at the same time. From Football to Hollywood people have their share of style icons who inspire them on their style and lifestyle. [url=http://www.promkleidde.com/]Organza Prom Kleid[/url]

Bazilah (^0^) said...

bestnye! pasni boleh letak gmbr Raees byk2 dlm blog :)