Followers

Wednesday, January 23, 2013

Flight ticket to Krabi - DONE






Ehem2....






Yayyy..flight ticket nak ke Krabi dah booked...nak kate honeymoon boleh lah..honeymoon beramai2..hahaahah.....
xde lah..ni planning kami BFF..nak gi holiday sama2...
so lama gak amek masa nak decide gi mana....at last kiteorang pilih gi KRABI....
kalau perasan tarikh tu lambat lagi...bulan 10...
tapi member sorang ni dah excited sangat...dia booked flight awal2..katanya tgh promo price..
n senang nak mintak cuti awal2...

3 couple are husband n wife include me..except 1 couple..hehe...
member aku sorang tu wif her friends...belum lagi ada pasangan kekasih...huhu...so dia bawak kawan la...
Aku n member lagi sorang nie je yang dah anak...tapi kami masing2 x bawak anak nanti...
means..Raees kena tinggal...(waaa..belum pergi da rasa sedih lak nak tinggalkan dia..)
tapi ok kot nk tinggalkan Raees kejap..(kejap ke..4D3N tu..uhuk uhuk...)
harap2 ok lah kot...lagi pun Raees dah umur setahun time tu....

So sekarang ni tinggal nak book hotel n planning activity kami di sana...
nak tunggu Matta fair bulan 3 nanti baru gi survey....
InsyaAllah..agar semuanya dipermudahkan...1st time ni nak gi luar negara dgn husband..n kawan2.. biasa gi ngan family je..hehe...


7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Salah satu tempat best utk spending quality time with friends and family.. Best, sure rindu nanti. Raees dah stahun dah pandai bawak diri (harap2 gituler, kalau tak musnah harapan mama papa nak honeymoon dgn aman damai hehee)

Siti Nursyamimi said...

ala bestnye + jelus..kami ni dah lama plan tp bayang2 holiday pn lum nmpak lg..mklm r suami bz brkhidmat utk negara..hehe

Aeen said...

@yana:2lah...time ni lah nk spend time wif fren n family..harap2 cm 2 gak la..Raees bolhe berdikari...xwat hal..hehe

@mimi:suami kite sama lah berkhidmat utk negara gak..dat y kene booking awal2..n senang dia nak apply cuti...hehe..

ayeen muhammad said...

sama la kite.. i g krabi gak untuk honeymoon bulan 3 nih.. tak sabarrr!!!

Aeen said...

@ayeen:wah...bln 3 xlame je lagi..kite lambat lagi..huhu..

Wawa said...

honeymoon hari tu kat krabi...tp tak syok mungkin sbb baru sampai sana dah kne tipu...hihi...terus spoil sume hari...:p

Aeen said...

@wawa: la yeke...spoil je la kan mood honeymoon bila dah kene tipu tu..ciannya..xpe..lepas ni leh pegi lg yeh..:D