Followers

Thursday, January 17, 2013

1st time belajar menyiarap...:)



Ni adalah pic Raees baru 1st time belajar menyiarap dengan sendirinya..
Baru nak update....heeh
pada 29/12/2012 jam 5.54 ptg..hahaha...siap tengok masa lagi tu....
time ni dia baru  lepas susu...lepas tu tengok2 dy mengiring..lama2 terus menyiarap... :)

1) Ni bila dia dah dapat pusing....



2) Berusha untuk mengangkat kepala..



3)Yang ni kepala dah tergoyang2...xdpt lagi nk angkat kepala tu..



4) Ok..dapat pun angkat kepala...hehe..cak mama!!!.. Raees dah boleh menyiarap..hehe..



5)Booom...tersembam muka atas bantal...dah xlarat dah tu..dah bunyik ek uk ek uk...terus angkat dia baring..n dia mengeluh..penat agaknya..hehehe...


Lepas je dari 1st time dia dapat meniarap nie..dia xde menyiarap lagi dah...Start minggu ni baru lah dia start menyiarap balik...tidur pun dia menyiarap sendiri..kadang2 tersembam mcm pic kat atas tu...Risau gak..
so mama dia terpaksa angkat n terlentangkan dia cepat2..tapi sekejap je...bila dah terlentangkan dia tidur..dia menyiarap balik..haih...mama tidur pun kejap2 kena bangun membetulkan kedudukan tidur kamu lah Raees...:)

12 comments:

Ezza Z said...

alololo...comelnya raees.
rasa nak gomol2 je.

Aeen said...

@ezza:hehehe....:)

Wawa said...

hihihi...nanti bile dah besar, lantak le nak meniarap ke, nak menonggeng ke...kte gelak je...:p

fifi tiez said...

rissa bila teringat,baru dia meniarap.pas lama meniarap,dia terjerit2 sbb tak dapat nak telentang balik.haha.kelakar je bebudak ni kan...

CikNaa said...

orang johor ek? sbb suami ciknaa pn cakap menyiarap :)

Siti Nursyamimi said...

safiyya skang pun tdo sambil meniarap..xlena tdo kita dibuatnya..tkt dia lemas je..anywy, good job Raees! ;)

Aeen said...

@wawa: 2 lah..da besar xkesah la sgt...ni baru2 lg..kene kesah..hehe..

@fifi: Raees ni pun same dah meniarap xreti nk telentang balik...2 lah..kelakar je kan bebudak nie..hehe..

@cikNaa:saye org kl..mak org Johor..hehe..aah..mmg ckp menyiarap pn..hehe..

@mimi:aah..betul tu..xlena tdo kite dibuatnya..risau kot2 lemas kan...hehe..

e k i n ♥ y u s r i said...

comel je budak botak nie

mummy adi adlee said...

ain lau nk bg dye meniarap jgn ltk bantal dpn dye nnt kte perasaan dye xleh nafas ble dah pnat..ltk atas tilam @ toto je..

With Julia said...

Yeeee raees awesome! Dh boleh menyiarap tunjuk skill kt mommy and daddy dia...ttgu tau aeen nanti dia tunjuk skill menyiarap bila2 masa je...dia nk bg surprise kt mommy yeyyy! ;)

Aeen said...

@ekin:hehhe..dah botak baru nmpk nakal dia...:)

@ina:ye tau...tu ain xletak la bantal tu..dy yg pusing ke arah bantal tu...

@julia:hahaha..hari2 dy bg surprise la julia...makin lasak bila dah pandai myiarap nie..:)

Asz Miza said...

bab yg tesembam muka tu yg i pun isau gak tu...tp ammar blm pandai meniarap tp nnt satu ari nnt dia da pandai kena slalu tgk la kan..