Followers

Thursday, December 27, 2012

Ke Kenduri Kahwin anak buah.....




Hari Ahad lepas pergi hantar rombongan anak buah kahwin kat Batu Pahat..
anak abg aku yg 1st kahwin..anak perempuan sulung n sorang je dlm adik beradik....n merupakan cucu pertama ayah aku...
huhuh...dah kawen dah sorang cucu ayah..means anak buah pertama aku yang kahwin..
Alhamdulilah lah time tu cik joe still tengah cuti..so dapat lah dia pergi sekali....:)

tema time tu adalah kaler grey...
kiteorang 1 family..adik beradik pakai baju sama...
kain disponsor oleh abang n kakak ipar aku...
last minute tempah tu....naseb la ade member tailor..senang sikit..hehe..
husband masing2 pun dapat gak au kain..kene wat baju sndiri...
tempah baju lelaki..makk aii..mahal gak ek..cik joe tempah baju kemeja..caj RM120..huhu..
aku wat baju kurung moden pn 50 hengget je...baju lelaki lagi mahal ek..


kelabu we ollss...hehe..
gambar kat atas ni semua gambar adik beradik, abg ipar n kakak ipar..termasuk husband aku sekali..
eh2..dak Raees pun terselit gk ar..nmpk kepala je..papa dia dukong..hehe..time ni orang tengah sebuk ambil gambar...Raees tengah tidur..


ini lak pic dengan adik beradik perempuan n kakak2 ipar...:)


this is our big family....adik beradik + anak2 buah...
haish..terasa tua lak aku dapat anak buah baru yg tua gedabak tu...hehe..sapa lagi pengantin lelaki tu la anak buah baru....umur nak kat 30 ok...ANAK BUAH...haish..but aku x bagi dia panggil aku MAK CIK..
just call my name..hahaha...


My sister's....hujung sekali yg pakai headband tu adik bongsu aku..n yang tengah2 tu kakak aku..yg hujung tu..mama Raees..hehe..
abaikan muka yang selenge tu..dah penat sangat dah time nie...


syoknya lah hai..kawen lalu bawah pedang....siapa da hulubalang lagi tu..


ni la anak buah aku yang kawen nie..anak buah pertama...umur anak buah lagi tua dari umur makcik..heheeh..
umur dia 26 tahun..umur mak cik dia nie baru 24 tahun..kih kih kih...


tak terlambat nak wish Selamat Pengantin Baru buat anak buah ku..Nadirah & Kapt. Arif yang gila..hahahaah..(upss jangan marah...) actually Arif ni nampak je serius..tapi sebenarnya kalau di layan memang giler dibuatnya...heheh..
semoga kekal hingga ke akhir hayat....



2 comments:

StrewberiManis =) said...

lepas ni zuhair la pulak ye HEHE

eh2 kami ada gak dapat undangan belah ppuan tapi xdapat attend sbb ada kenduri sedara kat tganu

tapi sempat jumpa parents kak dira b4 bertolak ke tganu :)

p/s : kad kawen dia iphone youuuuuu. HEHE

Aeen said...

2 la..lps ni zuhair lak...hehe..la yeke..kalo x dpt jumpe aku...mase dia lepas nikah aku wt skali cukur jambul raees...tau xpe wei..curlasss kad kawen iphone gitu..hehehe..