Followers

Wednesday, November 21, 2012

Raees ada jerawat???




tengok pipi Raees tu..ada jerawat...hehehe...
xtau la tu jerawat ke or ruam...
ni minggu lepas punya pic..
aku tengok pipi dy tu ada tumbuh benda tu..
mula la aku rasa x keruan...xtau camne nak bg hilang...
husband aku cakap nanti elok la kan..
so daripada aku biarkan je benda tu...aku pun ambil la losyen baby Johnson tu..
sapukan kat situ...
actually aku jarang pakaikan anak aku losyen kat muka..
selalu sapu bedak je kat muka dia..kaki tangan je aku sapu losyen..
cik joe lah dy kata bila sapu losyen muka anak dia nampak berkilat..berminyak..huh.
last2 bila da tumbuh sebijik kat pipi tu..dia jugak yg sapu losyen kat muka anak dia...haihh..

hari2 aku sapukan losyen ...Alhamdulilah..dalam 2-3 hari hilang dah jerawat tu...
hehe..ala..bukan teruk mana pun..tapi risaunya macam ape ntah..hahahaa.....

muke budak baru bangun tidur n x mandi lg...hehe.

ajak mama dia berborak...

suka tengok bila dia cenyummmmm :)





7 comments:

Asz Miza said...

pandai da dia kan ajak berborak sume..bby kita ni nak senyum pun payah..bila tengok fan berpusing je dia nk senyum..hahaha

Aeen said...

Raees mmg rajin berborak..smp x terlayan...hehe..dy suke tgk benda pusing2 kot baru dy senyum..hehe..

aTy _faRed~ said...

Qaleef ms br2 sebulan berank tu pon ade..tp aty pikir mungkin ruam..sbb kat muke..aty biarkan jer..huhu..seb baik ok..:-)

Ryn said...

comel nye dy...aah la ain..dulu kakak riny pon biarkan je..nnt hilang sendiri...tp da jumpe solution baru la...sapu losyen...hehehehe..:)

Aeen said...

@aty:fuuh..naseb ok kn...

@ryn:hehe...main letak je riny..tgk2 ok lak bile da letak..hehe..

puansazusarin said...

Nur sakina dulu pun ada jugak..wani picit2 sebab geram tgk....hahha...

Aeen said...

@wani: ain xberani la nk picit...tkot jd lain lak..hehe..