Followers

Friday, November 30, 2012

Expo yang ditunggu-tunggu... :)





Kawan-Kawan...siapa yang pergi Maternity and Children Expo yang start hari ni 30/11/12 -02/12/12????



mesti ramai yang tunggu expo kat Midvalley ni kan??termasuk lah aku...
so far maternity & children expo ni lah yang best sekali nak pergi...
sebelum ni aku ada pergi gak...masa tengah pregnant berapa bulan ntah..xingat.hehe..
memandangkan hari ni dah gaji...apa lagi..esok shopping la kat sane...:D

Aku pergi sok pagi...faham2 lah Midvalley tu..susah sikit nak parking 2 yang pergi awal sikit..
maybe pergi sendiri or dengan adik ipar..husband xpergi..sebab kerja...
Raees lak aku tinggalkan kat MIL...
tak nak lah bawak Raees gi sana..orang ramai...kang tengah syok tengok barang itu ini..dia lak merengek xselesa...better dia dok rumah dengan "Nek Mama" dia je..lagi pun memang sok kena gi umah MIL pun..tidur sana...sebab cuti kan...

Apa lagi...jom ibu-ibu n bakal ibu kat luar sana...kite pergi  JOM!!!!!!
:)

7 comments:

With Julia said...

Aah mmg midvally ye exhibition baby confirm best...than pwtc yg agak mengecewakan hatiiii jek pergi huhhh malas nk kenangkan pameran kt pwtc tuh dulu...

waaa weee apa lagi jom2 kasi heboh satu malaya pi pameran baby jom2...hehhe

Aeen said...

aah kn...yg kat midvalley punye best..pwtc punye..hampeh..xbest langsung...huh...jom julia pergi..hehe..mane tau kot2 leh jumpe kan..heh..

e k i n ♥ y u s r i said...

x pegi
sbb gaji lmbt lg
huhuhu

Aeen said...

owh..aah ekin gov kan..gaji nk dkt ujung bln baru dpt ek.huhu..

Ros said...

Salam ziarah...

Asz Miza said...

da g tadi..hehehhe

Gadis said...

x dpr pgi...
husben ajak blk kampung plak..
mrajuk tol..