Followers

Thursday, October 11, 2012

Raees dah genap sebulan...




yayy...dapat pun nk update blog..heheh..
hari ni rajin sikit nk update...
ni pun pinjam sat pc adik ipar..malas la nk update pkai fon...lambat nk type..
owh yea..skang ni aku tgh berpantang kat rumah mak mertua..hehe..
baru semalam datang sini...hehe...

Hari ni baby Raees dah genap sebulan umurnya...ini bermakna aku pun dah sebulan la berpantang....
ada lagi 14 hari nk habiskan...wooohooo...syokknyaaaa....
tapi kejap je masa tu kan...tup tup dah sebulan...
ermm..da sebulan ni nak cite pasal baby ke ...nak cite pasal pantang aku...huhmmm...
xpelah aku update pasal baby dulu la yeh..

Next week ada check up untuk Raees n cucuk untuk sebulan...
kuat sangat menyusu budak nie..kejap2 susu badan..kejap2 aku bg FM..mmg campur2...
sebab susu badan aku x rancak sgt....huhuh...tp Alhamdulilah...dy tetap dapat gak minum susu ibunya...:)

so far baby x meragam sangat...susah nak tengok dia menangis...
setakat bunyik ek uk ek uk je la...
kuat sangat mengeliat...heheeh.....
tapi kalo malam dia berjaga..siap lah...bjaga dari pukul 12 tgh mlm sampai kul 4 pagi...huhuh..
bila da tidur balik..dia bangun kul 6 or 7 pagi..sambung menyusu lak...

ni aku post kan beberapa gambar baby selama dia dah sebulan ni yeh..hehe..



budak pipi dah bam bam......



kuak lentang...hahahah



peace yowww..alamak x jadik lak..heeh


Zzzzzzzzzzz


peningnye kepala saya.......


nyenyak dia tidur mengiring camnie...


Oppa Raees style....op op op...hahahahah

Ok la nak stop dulu..nak makan... suami pun tengah bersiap nak gi keje...hehehe...jap gi baby bangun...
nanti smbung update lagi yeh...:)

12 comments:

Wawa said...

baby mengeliat, cepat panjang. hihihi. :)

Cik Puan Rara said...

yeke wawa? baby rara pon suke menggeliat.

comels nya anak awok! mmg x berbedung ke? sama lah ngan princess saya neh.mengamuk kalo bedung.

iedchan said...

alololo..tetomellnyee die

Aeen said...

@wawa:aah mak kite pun ckp cam 2..bby cpt bsar n pjg...heheh

@rara: bby rara pun nanti cpt memanjang gak la..heeh....
aah..la rara..dy xsuke kene bedung..dy suke freestyle..hehe...jarang la bedung..

Asz Miza said...

kjap dah sbulan..anak kita takmo da jarang berbarut..sejak ada ruam panas..pastu kalo barut tau2 je dah sampai ke leher..nk ikat kuat2 xsampai ati..hahaha..

Fainie said...

ada gaya betul raees tido..huhuu

Aeen said...

Ank ain da sbln ni pkai barot tyme mlm je..siang xpkai...mmg pn kalo pkai da smp ke leher..hehehe

Aeen said...

Mcm2 style dy tdo...heheh

laskar pelangi said...

ala comelnyaaaaa ^_^

aTy _faRed~ said...

Suker die yg pakai suar superman tueeee...heheh

Puan Ira said...

comelnya baby boy niew..

Fara Fadzil said...

happy one-month old baby raees :)