Followers

Friday, September 7, 2012

39 weeks...Menghitung hari....:)








ohh......sudah hampir sampai kemuncaknye....hari ni dah masuk 39 minggu....
ada lagi 7 hari nak sampai ke due date....
sangat lah excited...n risau...takut...
makin dekat hari makin dup dap dup dap aku rase......

kat kepala nie tgh pikir...baby nk kuar follow due date ke??baby nk kuar awal ker???
haish....kalo kua time due date tu..hopefully normal la...aku xnak kene induce woooh....
14/9 kalau aku xde rasa sakit2 gak...aku terpakse kene induce...huhuh..
kesian kat mama baby.....

Semalam kerja aku half day...xlarat sangt...rasa nk pitam je dok ofis tu..
hari ni pun aku MC lg..dah akn continue MC sampai 12/9...13/9 aku akan start cuti bersalin..
hehehe....

Semoga segalanya dipermudahkan......
" baby...kuar cepat yeh...mama da xsabar nak jumpa baby...:) " 


11 comments:

Ezza Z said...

Aeen plan nak bersalin kat ospital mana?
Kalau ospital selayang nnt review ek.
Btw,semoga dipermudahkan urusan bersalin.
Amin Ya Rabb.

Wawa said...

semoga semua dipermudahkan...sabar ye...cket je lg...heee...:)

Liyana said...

x lame lg tu.. sabar2. hehe
induce xdela skt mane pun, contraction nk kuarkan bby lg skt kot.. he

Bazilah (^0^) said...

good luck aeen! :)

ieda said...

semoga segalanya dipermudahkan dan selamat ye. saya nak masuk 37w ni. segala perasaan ada, bercampur baur

Asz Miza said...

semoga dipermudahkan nnt :) kalau after due date xbersalin, nurse akan bg masa seminggu lagi kan? Lepas tu baru kena induce yg sakit tu...waaaaa..takut jugak i..:(

Ryn said...

semoga selamat sumenye...:)

fifi tiez said...

good luck aeen.baby cepat sikit keluar ye..semoga selamat semuanya..

Cik Puan Rara said...

rara dh bersalin dh aeen.

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Anonymous said...

kite due 21 sept ni.. tp steady lg.. x de turun tande pon.. brixton hicks je manjang... tak saba nak beranak ... dh penat nak bawak perot ni... pasni nak jarak anak 3 tahun la.. berat bdn kite naik mendadak (50-83) mak kite dh bebel panjang... die suh pantang habis2an exercise bagai supaya bole slim balik.. klu tak nnti obese... hihihi