Followers

Thursday, August 30, 2012

Raya Kami... (Part 2 - beraya dengan family aku)



Lama betul nak ambil masa update sambungan part raya nie...
Al maklum lah 2-3 keadaan tidak mengizinkan...n update pun pasal pregnancy je..heeh..
ni sambungan part 2..untuk raya kami 2012...

Pagi hari raya pertama...aku beraya dengan mak tiri aku...iaitu wife pertama ayah aku la..
aku ni anak wife ayah aku yang kedua...
memang tradisi la...pagi raya beraya kat rumah mak tiri dulu...lepas tu dalam kul 11 pagi baru balik rumah mak aku.....kecuali kalau taun ni raya mertua...xde la raya ngan mak tiri..hehehe...

lepas sembahyang raya....acara bersalam-salaman n bermaaf- maafan....:)










lepas dah bersalam-salaman baru lah ambil gambar 1 family...
nie lah family besar aku.....
ni semua adik beradik, abang ipar, kakak ipar n anak buah je au.....
adik beradik kesemuanya ade 9 orang.. (6 orang anak ayah ngan mak tiri + 3 orang lagi anak ayah dengan mak kedua..mak aku la tu....heeheh)
cucu je ade 13 orang....hehe..belum campur yg dalam perot aku tu...


freestyleee..yehhh
time ni abang n kakak ipar aku dengki.....suruh wat freestyle...habis dy conquer camera tu.....huuh..


13 orang anak buah aku......:)

lepas je sessi bergambar nie...aku, husband, kakak n abg ipar , adik n ayah aku semua balik ke rumah mak aku lak...ala...rumah kiteorang x jaoh pun....rumah mak tiri kat Kepong...rumah kiteorang kat Gombak..
heheeh.....
adik beradik mak tiri ni lak...lepas sessi bergambar..dorang ada gi rumah sedara dorang dulu..
lepas tu baru gi beraya ke rumah mak aku ....
macam tu lah tiap2 tahun raya kami sekeluarga......:D


3 comments:

Cik Puan Rara said...

tyme bermaaf maafan lah yg paling sedih skali kan.

Aeen said...

aah mmg pun..meleleh je air mata ni non stop....

Anonymous said...

Whether you are acquiring the purse for private use, or as a gift, you can't go wrong with wedding pearl jewelry is absolutely wonderful gift, with absolutely nothing much less than a prestigious name. Though drop pearl earrings is popular for some people in this existing economic time, the acquire is absolutely worth each penny you are spending! i wish article about pearl necklace with pendant will be seen from you。thank you.