Followers

Friday, August 3, 2012

Dah Jumaat....Malam nie balik kampung....:D





Hari ni  dah Jumaat...wahhh...syoknyaa..rasa kejap je dah Jumaat balik...
Hari Jumaat memang best...tapi hari Jumaat gak lah hari malas nak wat kerja...
sebab sok kan cuti...jasad je kat office nie jiwa, fikiran dah pikir cuti dah..
oh yeaa..Sok cuti sampai hari Isnin...yihaaaaaa...hari Isnin kan cuti Nuzul Al-Quran...
sesetengah negeri je cuti kan...include Selangor..memandangkan company dalam area Selangor..
so Isnin ni cuti la....waaaaaaaaaa..besttnyaaaa...3 hari cuti...jangan jeles...hik hik hik...

Malam nie aku n husband balik kampung husband kat Perak..
kire 2nd time la aku balik kampung dia...1st time dulu masa baru2 kawen..
kali ni pegi untuk sambut puasa kat sana n kire balik beraya gak la..
sebabnya raya nanti x balik beraya di Perak...
Kebetulan esok cik joe off..so dapat lah balik...
ala.malam nie balik..besok dah balik KL...
Ahad tu cik joe kerja pulak..
xpe la..balik kejap pun jadi lah...bagi cik joe lepaskan rindu dia kat kampung...
balik Perak kali nie, kami x balik berdua je...
1 family cik joe balik sekali...
tapi family cik joe naik kereta lain la...kire 2 kereta la balik kampung malam nie...
sebab masing2 datang dari arah yang berlainan..so nanti jumpa la kat RnR mana2 nanti..

Dah 8 bulan lebih ni aku xtau lah larat ke x nak jalan jaoh2 nie...
jalan dekat2 pun aku dah rasa penat ...ni kan nak berjalan jaoh...huhu..
harap2 aku ok lah...kalo x boleh nk berjalan jaoh..raya nanti dok umah je lak..heheehh...

P/S:Doakan perjalanan kami selamat sampai n selamat balik yeh..:)

6 comments:

Cik Puan Rara said...

aeen org peark eh.sama lh kita.rara pon balik ipoh esok.yeay!

aTy _faRed~ said...

opis aty pon cuti senin ni..yaaeyyy..

Hidayah Bach said...

hubby kita pun orang ipoh..
:)

tapi tak balik kampung la..
raya nanti la baru balik..

jeles la...cuti panjang..
kompeni dayah kat selangor jugak..
tapi tak cuti isnin nih..

(kenkadang hal cam nih yg buat nyampah keje dengan kompeni "ca ya nun alif" heheh..

Aeen said...

@rara: aeen org kl rara...hsbnd pn org kl..tp kampung arwah nenek n atok dia kat perak....sme2 la kite balik perak yeh..hehe..

@aty:yeaayy....best2 dpt cuti kan..

@hidayah:kite raya nant xdpt balik perak...2 yg balik time pose nie...
company aeen pn ca ya nun alif gak..tp stiap kali ada public holiday mmg cuti...hehe..

~misshuny~ said...

hani keje kat kl..xcuti pun isnin..sedey~~

Aeen said...

heheeh....jgn jeles yeh...:)