Followers

Tuesday, August 14, 2012

Cuti raya dah approved.....yeayyyy




Yihaaaaa...cuti raya dah approved...
hehehe..ape la aku nie..orang lain awal2 lagi cuti raya dah approved....
aku baru je semalam apply cuti raya....
pagi2 lagi sampai2 office...aku terus bukak database utk leave application...
pas 2 aku apply la cuti start hari Jumaat nie sampai lah hari Khamis depan...
17/08/12, 22-23/08/12..

sebelum nie aku ada update kan yang aku nak cuti sehari je pada hari Rabu depan..
tapi aku berubah fikiran..nak start cuti raya Jumaat nie..
sebabnya nak tolong mak n ayah aku kemas rumah...
weekend hari tu dapat kemas sikit2 jer, semalam lak husband tolong cat sikit..
ni hari ni sampai Khamis husband xde..so xde sapa lah nak tolong parents aku kemas rumah...
dat y aku amek cuti Jumaat nie...
kalau dulu..memang tugas aku time nak raya..cuci kipas ceiling, tukar langsir....
tapi kali ni xdapat la nak memanjat2 semua nie...
so tolong kemas yg mana patot je lah....

dah suntuk masa kan...hari Sabtu dah mesti la sebok nak masak2 untuk raya...
so tumpukan untuk preparation juadah nak raya je..
xde lah nak kemas2 umah lagi...

haish....tinggal 2 hari je lagi nak kerja....xsabarnya nak cuti rayaaa wooooooo...

#picbygoogleimage#



3 comments:

Dkna Abza said...

selamat bercuti :)

Aeen said...

@Dkna:thanks dear...:)

Anonymous said...

Every good blog has two features, they have a very good topic and you see lot of good comments. Its blogging that has made me know new things everyday. I absolutely sure that people in this world have come closer in their personal world. There so many things working for a blog and the topic. If you get a chance pop up by my page, maybe you would like wedding pearl jewelry.You can visit our fresh water pearl earrings. mother of pearl bracelet have good quality.Its just a flat world now because of blogs like this one, I appreciate it.