Followers

Tuesday, July 31, 2012

Mood ceria di pagi hari.....\(^,^)/





Hari ni mood ada berbunga2 sikit...hehehe..
sebab hari nie gaji masukkk....yayyy..
kesian kan ...orang lain gaji dah dapat 25/26 hbln..aku hujung2 bulan baru dapat...
sadisss....heee..

excited kali ni nak dapat gaji...sebabnya bulan ni dapat gaji baru.....:)
Alhamdulilah....bos start naikkan gaji bulan nie...InsyaAllah hujung tahun pun akan dapat kenaikan lagi..
kat company aku..setahun 2x gaji naik..hehehe....
Awal bulan ari tu lak..bos bagi bonus...heee..Alhamdulilah...bonus 2 bulan gaji...
cukup lah bila campur bonus + gaji baru nie..dapat lah bernafas lega sikit...
rezeki baby dalam perot nie....:D

sekarang nie dah boleh pikir nak shopping raya....yayy...
shopping barang baby dah complete...rasanya dah xde apa lagi dah....
barang baby pun dah siap2 dalam beg nak bawak gi hospital..
so now...turn mama baby lak nak shopping...\(^,^)/

kali ni shopping raya ada lebih sikit...coz aku kena shopping sekali untuk ibu n ayah aku...
adik aku lak...ermm..dy praktikal dapat elaun..so xyah lah belanja shopping..hahaahahah...
tengok la macam mane nanti...tapi yang penting shopping untuk parents aku lah..
kat otak dah pikir macam2 nak beli apa...nak beli baju raya, kasut, beg, tudung, heheeh..
bila aku bagi tau ngn husband aku...dia geleng kepala jer...
tapi dia cakap jangan boros sangat....duit kena simpan...huhuh..

husband aku lak tahun ni raya xde apa2 dia nak beli untuk diri dia..
sebab dia fokuskan untuk perbelanjaan raya untuk family dia...
n ada lagi la bberapa perbelanjaan lain...
huhmm...insyaAllah..aku memang ada niat nak belanja dia untuk raya nanti...hehehe...

haish..xsabar nak tunggu cuti...nak shopping raya nih...
kalo shopping last minute kang..baju xde size..huhuh...

6 comments:

hayati hashim said...

untung la.. ada bonus lagi, kenaikan gaji lagi..

Aeen said...

Alhamdulilah...rezeki....:D

With Julia said...

Syukur....ada kenaikan gaji...leh tumpang gembira...soping baju raya eh..julia beli jubah and kaftan jek...sbb senang nak sarung and so sweet..:)

Aeen said...

heheh....alhamdulilah...rezeki...aah nak soping baju raya...aeen pun ingat nak cari jubah or kaftan je..mane la ade size nak pkai baju kurung....heheh..

aTy _faRed~ said...

setahun 2 kali naik gaji..??!!! besh nyeeeeeeeeerrrrrrrrrr...!!!!

Aeen said...

@aty:aah stahun 2 kali naik gaji....best kn...hehh