Followers

Friday, July 20, 2012

Genap 8 bulan...tinggal 1 bulan je lagi...(^,^)





dup dap dup dap....owhh..ari ni genap sudah 32 minggu....means...dah 8 bulan dah..
ada lagi 1 bulan je nak mengadap....
fuuuhhhh...semakin hampir ke kemuncaknye.....hehe...
xtau la kenapa rasa macam nervous jeee...dalam masa yg sama excited jugak...
Ya Allah...Semoga segalanya dipermudahkan...

barang baby semua dah settle.....bag baby nk bwk gi hospital pun dah siap...
cuma bag mama dia je 1 apa pun x ready lagi....heeheh....
x sabar nak tunggu esok hari Sabtu 21/07/12...
sebab esok ada appointment dengan doktor kat Klinik Fazilah untuk scan 3D/4D baby...
xsabarnya...........rindu nak tengok baby....
hopefully husband esok x kerja pagi la...
sebab appointment kul 9.00 pagi...kalau dia kena kerja pagi..huuh..xdapat la dy nak follow sekali...:(



6 comments:

Asz Miza said...

Best dapat tgk baby lagi..kita ni tak sure nk wat 3D/4D lagi ke tak..hehe..tapi rindu nk tgk muka baby!

Pink Lavender said...

tahniah awak...
bl lah makneng nak merasa...hu3...

Aeen said...

@Asz Miza: 2 lah...xsabar nk tgk dy besok..hehehe...ala..klo tringin nk buat leh la wat..heheeh..

@makneng:huhuhuh....insyaAllah 1 hari nanti makneng....:)

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga semuanye dipermudahkan
insyaallah

Miss Sunshine said...

dah tak lama kan...
cepat masa berlalu..
rak sabar tunggu baby keluar.. =)

Aeen said...

@ekin:insyaAllah..amin..thanks ekin....

@Miss sunshine:tau xpe...rase xsabar sgt...heheeh..