Followers

Friday, June 15, 2012

Papa bagi baby dengar surah Yassin pagi tadi..:)






Pukul 3-4 pagi tadi, waktu tu aku tengah tidur...
husband lak time tu baru nak tidur...
tibe2 time aku terperasan dy amek handphone aku....
dia bukak ayat2 al-quran..dy pilih surah Yassin..
memang aku ada download surah2 al-quran dalam fon..senang....
lepas tu dy letak fon tu atas perot aku bagi baby dengar....
sweet gilerrr...1st time la aku tengok dia wat mcm tu.....
lepas tu dy pun dengar sekali n tertidur sekali dengan pegang fon kt atas perot aku..
baby lak masa tu ada gerak2 sikit bila dengar surah yassin tu..:)

Agaknye husband aku ada perasan malam tadi masa dia baru balik rumah..
masuk bilik tengok aku dah tidur sambil fon kat perot  n time tu aku pasang surah2 al-quran bagi baby dengar...tu agaknye dia buat bende yg sama pagi tadi tu...hehehe...

Sekarang ni makin kerap aku pasang surah2 al-quran bagi baby dengar...
baby pulak macam tau2 je bila surah tu habis..sebab setiap kali habis surah mesti dia tendang2..
bila tukar surah lain baru diam balik.....heheh...
InsyaAllah..semoga baby nanti jadi orang yg beriman dan anak yg soleh...
:D


3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin dr awal memg dengarkan bg ayat2 quran....
gne headfon letak kat perut

Aeen said...

hehehe..ain letak je fon tu kat perot...baby dgr n mama dy pn dgr sekali...heeh..

aTy _faRed~ said...

insyaallah anak akan 'sejuk' dan tenang jer nanti...aminnn...:)