Followers

Thursday, May 17, 2012

Hari yang sangat malas




Hari ni adalah hari yang sangat malas nak kerja...
huhuh..pagi tadi nak bangun pun malas sangat...dengan cuaca yang sejuk...hujan rintik2..
tengok husband kat sebelah sedapnya tidurr......
argggghhhh...buat aku malas sangat nak gi kerja hari nie.....



#picbygoogleimage#


Apa-apa pun kena kerja gak....
lagipun hari ni last kerja....esok hari Jumaat company cuti..
hoooraaayyyy....
besok company aku tutup coz ada company trip...
kali ni company trip pergi langkawi jer...
3 hari 2 malam....
aku x dapat join company trip nie..sebab husband and mak aku xbagi...
huhuh...yela..aku kan tengah pregnant...
kalau nak bawak orang luar pun kena bayar lain...
so husband aku cakap better xpayah pergi...

kalau xpergi pun..xkan kene kerja kan..
so..esok yang x pergi pun cuti gak la...
besstttttnyaaaaaaa........dapat 3 hari cuti....
xsabar nak balik...
hehehe...(lunch pun belum lagi ..da pikir nak balik...)

2 comments:

Cikpuan rara said...

aah perjalanan yg jauh kan.xelok lak.

Aeen said...

yup..xelok...nk2 kite yg pregnant nie...