Followers

Wednesday, March 7, 2012

Alhamdulilah......Dah 3 bulan...:D



Jari jemari ni mmg malas nak update entry...
xtau la kenapa....
asal nak type je...padam balik...
malasssss....heheh....
hari ni aku paksa diri type gak entry..
sebab tak nak blog ni terus sunyi dan sepi....huh...

Alhamdulilah....sekarang ni..usia kandungan dah masuk 3 bulan...
belum pergi scan lagi nie....
actually xsabar sangat nak pegi scan..
tapi kena tunggu next week 13/03/12...
sebab time tu aku kene gi check up kat KK gombak setia...
balik dari KK baru aku nak pergi scan baby kat klinik swasta yg biasa aku pergi untuk scan baby...
time tu nanti aku amek MC la...sebab sayang la nak guna AL...
appointment kul 10 pg..nth kul bape lak nak abes..
kalo appointment kul 8 pg or 9 pg tu ok la la lagi..
dapat la half day pergi kerja...
company aku pun xkesah sangat kalo aku MC...
sebab dia tau keadaan aku macam mane..hehehe

so far sekarang aku jarang dah muntah2...kadang2 tu xde langsung....
Alhamdulilah....
bab makan lak...time pagi aku banyak makan....
tengah hari pun makan nasi cam biasa..
cuma malam je kurang sikit nk makan..
nak2 makan nasi...mmg xleh nk telan bile nk mkn malam...
time malam je aku suka nk makan macam mee2..xkesah la goreng ke sup ker...
xpun makan burger...hahahaha...
kadang2 kalo husband aku kerja balik malam..mmg aku pesan kat dia belikan burger..
selalunya dia suka beli burger MCD...
western test baby ni tau..heheh...
kesihatan aku...Alhamdulilah....aku okay...
kalau gi jalan2 tu cepat rasa penat...padahal nak bjalan sangat....heheh..


:D





12 comments:

n0rraslida alias said...

ain..klu lid ader bby msti cm ain skg kn....alhmdlh....dh 3M...thniah...semoga selamat sumernyew....

Aeen said...

alhamdulilah...terima kasih lid....insyaAllah lid...1 ari nanti rezeki lid lg skali pregnant....:)

QASEH ALYN said...

tahniah sis...dh 3 bln..hope segala urusan dipermudahkan....=)

Aeen said...

terima kaseh alyn....:D

Ezza Z said...

Perut die da nampak la.
Comel sangat.
Aeen,nape tak pegi KK selayang?

aTy _faRed~ said...

saye memula ngandung-tak suker nak update blog..jangan kan kate nak tengok..terpikir pasal blog pon ley rase loya..heheh..dasat kan..tapi lepas jer masuk 4-5 bulan baru ok..:)

Aeen said...

agaknye baru2 mmg cm 2 kot...smp nk termuntah bila tgk blog..hehehe

Aeen said...

ezza: xpegi KK slayang sbb kakak kite dlu dy wt kt KK gombak setia...so kite pun pegi je la situ...hehe...

jaja_norliza said...

weee...comel..perut da nampak..

Aeen said...

heheh....nmpk pn sbb mmg perut jenis perut buncit...:)

Ezza Z said...

Ok tak KK gombak setia tu aeen?
Tanya je mana tau de rezki boleh p sana gak.

Aeen said...

KK gombak setia tu ok...1st time pegi xyh wat appointment pun...nant terus jumpe nurse...check itu ini...da setel pas 2 baru wat appointment utk nxt check up.so far da 2x check up sane ain cume lom bkesempatan nk jumpe doktor je lg...huhuh...next check up insyaAllah..baru jumpe doktor...KK kt sini mmg ssh skit nk jumpe doktornye...slalu sgt xde..huh