Followers

Thursday, February 2, 2012

Bila mood dah malas.....blog pun malas nak update...



Lately ni malassssss sangat nak update blog.......
padahal banyak nak story.....
mood rajin tu x datang2 la...nth kenapa ntah....

seriussss....memang malass giler...
malas segala2nya....
tau nak tidur jerr....
tidur awal rasa x cukup...
tidur lewat pun rasa x cukup gak....
haish....memang camni la kot kalau ibu mengandung kan..akan merasa mengantuk..
tapi bab malas...aku rasa..aku je kot yg malas.....hahahahah.....

kalau sebelum ni aku rajin la gosok baju seminggu sekali or 2 kali seminggu...sekarang ni..
seminggu sekali pun susah...
bila rasa nak menggosok jer...terus x jadi...malas...
buat kerja rumah pun macam tu gak....
malas yg teramat sangat.....
tu pun kadang2 mintak tolong dengan cik joe...
kalau dia rajin..dia tolong ar...kalau tahap dia malas....huhmm...memang idak ler nak tolong...heh...
bila nak keluar gi berjalan...laju jer....
tapi...baru naik kereta da mula menguap.....
mengantuk....haish...ape leh buat....nak jalan2 punya pasal...tahan la jugak....

tengok la kejap2 lagi kalau  mood rajin tu datang...aku update lar....
kalau xda tu...x rajin la....heheh...



2 comments:

*Miss Syahnia* said...

hehe cepat2 kene rajin
ain tggu story akk ni ;))

Aeen said...

heheeh....insyaAllah..mood rajin dtg....kite update yeh..heh..