Followers

Monday, December 12, 2011

Special request..heheheh



Morningggg....
hari ni Selangor cutii...
beeessttttt...
hari ni cuti aku lak pagi lagi da bangun...
nak sambung tidur balik xboleh lak...
huh...

jap lagi ni aku nak ke pasar..
chewahh...for da 1st time lps kawen aku gi pasar....hehe
hari ni husben aku ada bg special request apa yg nak aku masak hari ni....
sebab dia tau aku cuti..then dia tau aku ada masa...
so kena lah buat....

apa yg special request tu???
tungguuuu yehhh..
nanti aku update bila semuanya dah siap...
hehehhe....

ok lah..nak gi mandi dulu....ngeee..
for those yg bekerja...Selamat bekerja yeh......
yg bercuti tu..Selamat bercuti.....=D


7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

masak sedap2 tau
hehehehe
bestlah cuti
ekin kat opis nie
ngeeee~

Aeen said...

hehehe...xtau la sdp ke x...bedal je lah...hehehe..
keje ker???hehehe...selamat bkeje...kih kih kih...

rara pinkmafia said...

ahhh jeles.

sitinazirah86 said...

ain,nak tny lah,time g redang ritu awk,ada booking dulu atau trus pegi? ingt nak g sana,tp bile trus pegi takut pulak xde kosong.tmpt yang awk ddk tu cantik..

Aeen said...

@rara: jgn jeleees yeh...hihii...

@nazirah:kite booking dlu...xleh nk trus pegi...sbb tkot xde tmpt..kite booking time ada MATTA fair hari tu...kalo nk gi skg mmg xleh la..sebab pulau tutup dari november-march...kene gi lepas bln march...

sitinazirah86 said...

oowhh,ok klu mcm tu matta fair bulan 3 ni ada lg kan?kt nak booking la...i/allah nak pegi sana dalam bulan 4 taun depan..tmpt ain tu menarik sgt :)

Aeen said...

aah..matta fair bulan 3...every year ada kn..hehee..ok la tu...ain ari tu pun booking time matta fair bln 8..bln 9 pegi..hehe...tmpt dia besstt...bilik dia pun ok sgat...:)