Followers

Thursday, December 1, 2011

Addicted dengan Game Puzzle Saga kat Facebook...



Halllooooo semuaaaa...
rasa lama je x update blog.....
bukan xde story...ada..
tapi macam malas nak update...
lagi pun minggu ni bz sikit dengan kerja coz seorg staff aku dy cuti..
so kerja dia aku kena take over...huh..menyampah au....
dapat blogwalking pun kejap2 jer...
yg mane sempat...aku komen la....:)
ni ada masa aku update la kejap...

nak story pasal game yg aku addicted giler sekarang ni....
setengah org minat main game The Sims la,Cafe World lah..etc
tapi aku.....
memang la kalo ada masa..baik kat office or kat rumah..
game ni lah selalu aku main....
PUZZLE SAGA...
game kat Facebook...


memang best la game dia....
syok main....
mula2 nak main kite kena create character yg kite nak...
game ni banyak stage..
makin lama makin susah..
kadang2 kite berlawan dengan binatang yg levelnya lagi tinggi dari kita...
huh...

mula2 nak start game kadang2 kite akn diserang dulu..
boleh pilih sama ada nak lawan or x..
seeloknya tak lawan..sebab sayang nyawa....
nanti baru nak start game nyawa da abis lak..


setiap stage akan main game yg berlainan..
ni antara game2 yg adalah..
kadang2 je sama...

game yg ni ok lah...


yang ni aku xbrapa suke...slalu nyawa mati bile turn game yg ini...huh


yg ni pun boleh tahan lar...


ha..game yg ni aku paling suka...senang sikit nak bagi binatang tu cepat mati...hehe
sebabnya just click2 je kat warna yg byk tu...
tapi game ni jarang la dapat......


so ini lah kerja aku kalau kat office xde kerja...
game ni lah aku main.....
kat rumah pun ada masa aku main...
sampaikan sekarang ni husband aku pun main gak game ni..
ni semua sebab terpengaruh dari aku...
hahahahah......

jom main game ni...bestt....
search je Puzzle Saga...
ada la game ni kuar nanti...heheheh.....






6 comments:

Redbloodsnow said...

sejak kawen ni...lama zie tak main games dh taw. takde masa ar :( huhu b banget siang mlm w/pun berlong distance dgn suami ..hehe

Aeen said...

yela...kt opis keje byk..balik keje penat kan....aeen pun kalo ade mase jer maen....kalo x bz...hehe

Cho Zila said...

akak tak lerh nak main game habis semua keje tak siap... banyak ngat keje nak buat camner...

Aeen said...

hehehehe.....akk bg keje akak sparuh kt saye la..meh saye tlg buatkan...heheh

rara pinkmafia said...

hehehehe rajinnya layan game.rara ni mls nk main game.bosan.baik BW.hehehe

Aeen said...

maen game x bosan lah...hehehe...smbil maen smbil BW....ok pe..heheh..