Followers

Wednesday, November 23, 2011

Teman husben tengok bola lagi pagi ni.......



wooooo...dah makin petang ni mata stim jerr..
ngantok seh.....
sejam setengah lagi nak balik...terasa lama la jugak...
pagi tadi bangun pun lambat....
gara2 cik joe la nie...

malam tadi aku tidur dulu ..sebab cik joe dia balik kerja lambat kul 1 pagi..
bila dia dah balik tu...dia kejut aku...ajak aku turun teman dia tengok tv..ada game bola pagi tu...
waaaa...bola lagi ker???
so nak x nak...aku pun turun temankan dia..
sebelum tu dia nak makan....
dia nak burger..so aku kuarkan lah roti daging, semua lah aku sediakan...
lepas tu dia suruh aku pegi duduk..biar dia yg buat burger..
dia buat untuk dia punya je lah....dia nak buat kan untuk aku sekali...tapi aku xnak..
1 je aku nak time tu...aku nak tidur jer...hahahahaha....

lepas tu dok depan tv..tggu siaran bola...
aku dah K.O. dulu dah..
hahahah....
bila start n bila abis bola tu pun aku xtau...
sedar2 cik joe kejut aku..ajak naik tidur dalam bilik...
tengok2 jam dah pukul 5.30 pagi...
pergh...gila la...dah nk subuh....
cik joe kate bola start lambat...abis pun lambat la..
huh...tahan betul mata dia ni la....

dah masuk bilik bukan dia terus tidur...
dia boleh lagi dok main game lagi....
aku xtau la pukul brapa dia tidur....
sebab pagi tu aku bangun nak gi kerja...dia dah tidur...
tengah hari tadi waktu lunch aku balik..baru aku kejut dia....
tu pun sebab dia kena kerja petang....

dah tu waktu makan tengah hari tadi lak dia cakap 
pagi ni ada bola lagi....
so maknanya..aku kena la teman dia lagi...
huhuhu.....
tengok la pagi ni camne...
kalau larat aku teman tengok sekali ar ngn dia..kalau  x...
aku teman dia sambil aku tidur..hahahaahah.....





5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
xpe
utk suami

Aeen said...

2 lah..suami punye pasal...ikotkan je lah..hehe

iedchan said...

Hehe same la kite. Tdo jekk heheb

eiyzniey said...

sweet nye!.hehe

Aeen said...

@iedchan: same ek....heheh..tu la..tdo je la kan.....


@eiyzniey:sweet ke..??ehehehe.....