Followers

Tuesday, November 22, 2011

Kurang Sihat....:(




dah 2 hari ni aku kurang sehat sebenarnya...
start semalam selsema, hari ni lak start batuk lak...
badan kejap panas kejap sejuk....uh...
xtau la kenapa...mungkin musim kot...
or mungkin aku bjangkit ngn cik joe...



sebabnya hari minggu hari tu dia yg demam...
rase pelik sangat...sebab hari Ahad tu kiteorang boleh gi jalan2 lagi..
balik je tiba2 cik joe menggigil,badan panas....
mata dy merah sangat...
panik gak aku time tu....
bagi  ubat...suruh dia tidur....
malam sikit demam dia dah ok dah...

keesokkan hari nya pulak aku yg xsdap badan..uh..
penyakit bjangkit agaknye...
hehehe..
aku xtau la kenapa sejak seminggu ni cik joe kerap xsehat...
badan lenguh2..nak kata kerja teruk ...x jugak...
nak kata sebab penat naik motor...x jugak..sebab skang ni dia gi kerja bawak kereta..
boleh kata tiap2 malam mengadu kt aku dy sakit..pening,demam,sakit badan,
huh...

bila aku cerita dengan mak aku pulak..
mak aku leh lak cakap...
masa kakak aku baru tau dia pregnant...abg ipar aku yg sakit2..
demam jer....kakak aku lak xde apa2..ok jer..
mak aku pun masa pregnant kan aku,kakak n adik aku pun..memang xde tanda2 pregnant ni..
xde muntah2,demam or apa2 la..tau2 je dah pregnant...huh..
tapi aku xde lah mengharapkan n percaya 100% teori yg mak aku cakap tu...huh..
Apa2 pun terserah pada  Yang Maha Esa...
kalau ada rezeki kami dapat anak...adalah...InsyAllah... ;)


P/S:bulan ni aku belum period lagi....sepatutnya dah due minggu lepas...maybe lambat kot..huhuhu.....


3 comments:

sitinazirah86 said...

da g klinik ke tu?pregnant kot ain...hehhheee anyway take care k

e k i n ♥ y u s r i said...

checklah ain
mane tau ade dah isi

Aeen said...

@nazirah: baru je mgu lps gi klinik..tp g klinik sbb check lain...huhuhu....

@ekin:huhuh...tgu sbln lg kot ekin..baru ain gi check..takot mmg priod dtg lambt jer...huhuhu...