Followers

Friday, November 18, 2011

Half day kerja hari nie.....



Today is Friday....
yeayyyyy....syoookk....
syok pun tp mood aku ade kurengg sikit....
xselesa coz bibir aku bengkak..
ntah kenapa malam tadi tiba2 bengkak lak...

puncanya malam td lepas cik joe pergi kerja..
aku dok la main game...time ni dah tengah malam kul 12 lebih....
tiba2 aku rasa pedih kat bibir ni..pas 2 rasa sengal2..
sekali pergi tgk kat cermin...
Ya Allah...kenapa dengan bibir aku nie???
bengkak belah atas....
terus gi tnya ibu aku kenapa ngn bibir aku ni...
ibu cakap maybe ada binatang gigit..
(x kn suamiku yg gigit kot..hahahaha..)
rasa kebas....pas 2 aku sapu la sikit minyak...

dah kena tu terus call cik joe bgtau dia..
leh lak dia cakap...tu lah main lg bibir dia...kan da bengkak bibir tu..
huhuhu....actually malam tadi sebelum dia pergi kerja..
memang aku ada main bibir dia...
mksud aku...aku godeh2 bibir dia ngan jari nie...saja..nak bg dia bangun gi kerja....
huh..xkan sebab tu kot kan...

pagi ni bangun tido dengan harapan bibir ni dah baik..
tp...still x ok jugk...still bengkak lg..
ikotkan aku xnk gi kerja hari ni....
tp cik joe suruh pergi gak....
so aku pergi la kerja....

tapi....aku half day je lah hari ni..
sebabnya balik ni aku nak pergi klinik...
nak pergi check kenapa rahang aku ari ni dah masuk 2 minggu x baik2 lg...
sakit lg nie...susah nak nganga.....
huh...

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga cepat baik

Redbloodsnow said...

alololo..cian dia. get soon ek. zie pun rasa cam nk ambik sick leave je. asyik muntah² je dari smlm n pagi ni :( adoiiiii

Aeen said...

huhuhu....aik zie...cam ade pape je ni kot..heheeh...gi checkup la dear...:D