Followers

Wednesday, October 19, 2011

HONEYMOON - PART 2



Sambungan honeymoon part 2 pulak...
part 2 ni semua gambar permandangan...
xde gambar kami...
yg ada gambar kami next entry plak..
part 3...kih kih kih...


permandangan dari luar..LAGUNA REDANG ISLAND RESORT

Reception




Bilik kami...:)
ni bilik Deluxe...
kiteorang amek Deluxe Garden View..
nak mek Deluxe Pool View mahal sikit..
mek garden view jadi lah..hehe..


bilik kiteorang xde lah mengadap garden sangat..
tapi mengadap hutan...buka2 pintu kat balkoni..byk beruk lak tu..
huhu..bahaya kalo pintu balkoni terbukak jer..nanti dy lompat masuk...huh..


swimming pool....
huh..xsempat nak mandi kat sini...
:(

love shape..cantek kan..:D





ups..ni bukan penyu betul...penyu tipu je ni..
penyu ni sebenarnye hiasan semata2...:)
xdapat snap penyu yg betul2..dapat snap yg tipu punye jadi la kan2..


view yang sangat cantek....
i likee..

sunset....

ni jambatan ke resort lagi satu...ape nth name resort tu..
kecik jer tempatnye...



kebetulan hari ke 2 kami kat sana..
ada kapal star cruise singgah kat situ...




birunyaaa air laut ...
sangat cantek....






Pulau kecil..kat Marine Park..


sangat la clear air laut kat redang tu...sampai leh nampak ikan kat dalam tu...
time ni nak snorkeling kat Marine Park..
memang puas hati snorkeling kat sana..



macam2 ikan yg ada..macam2 kaler...
yang besar..yang kecik..semua la ada..
memang cantek....penuh ngan batu karang...
tapi..yg x bestnya..bila snorkeling terpijak batu karang..
saket woooo...bedarah jugak la kaki ni...huhuh..

Otw balik dari snorkeling ada ternampak penyu...
tapi x sempat nak snap gambar pun...
sedeehhh..

To be continued 
-Honeymoon part 3-
heheh..



































5 comments:

Redbloodsnow said...

cantik nah lah tempat honeymoon uols ni. ailike! mendamaikan :)

e k i n ♥ y u s r i said...

naseb bek dah penah g redang nie
hehehe

Aeen said...

@zie:yup..sangat mendamaikan...:)

@ekin: pegi la lagi...best pe..heheh..

zura said...

the same concept with the aryani resort...same architect yg design! hehe...haritu naik jetty kat mana yer?? penarik ke?

Aeen said...

owh yeke..heheh....ari 2 naek jetty kat merang jetty...:)