Followers

Tuesday, September 6, 2011

Raya ke 3 - bergambar dengan cik tunang...





Selamat pagi semua....
still mood raye lagi ker??
hehehe....
sejak2 lepas raya nie...rasa malas sangat nak update blog..
xtahu la kenapa...
padahal banyak story...tp..2 lah..bila kemalasan dah mguasai diri..xleh watpe la kan..huhuhu...

Tinggal lagi 2 minggu je lagi nak ke gerbang perkahwinan...
kehangatannya makin terasa...:)
segala preparation bjalan dengan lancar...
adalah masalah sikit2..tapi..still under control lagi....

nak citer pasal raya..ermm..malas la ...xde apa yang menarik pun raya kali nie...
sebab..masa banyak abis untuk pergi menjemput orang...n layan orang datang rumah...
cume nak citer pasal raya ke-3 hari tu lah...
cik joe sekeluarga datang beraya...mula2 dia nak datang time raya pertama..
tapi..aku balik kampung sampai raya ke 2...
so..dia datang la time raya ke 3...

selain beraya..cik joe datang pun sebenarnya nak bergambar dengan aku...
bergambar untuk gambar bunting n banner kiteorang...
bunting aku dapat free masa buat kat dulu..
banner pulak kakak cik joe yg sponsor...
yup..kami da kesuntukan masa...tapi xpe..bunting n banner siap x lama...:)

so inilah antara pic2 yang kami sempat snap...








ada lagi sebenarnya...xkan nak letak semua lak kan...sikit2 dah la..hehehe...
actually aku xberapa nak suka pic2 nie..sebabnya...muka aku kurang senyum...
mana taknye...time ni kepenatan,kepanasan...uh..dengan demam,selsema, batuk...
uhh..xselesa..tapi..pakse kan diri jugak untuk senyumm..hasilnya..macam x jadi jer..hahaahahh...
ah..xkesah la...gambar utk letak kat bunting n banner je pun...

baju yang kami pakai ni adalah baju time hantaran tunang hari tu..
baju cik joe jelah yang memang da ready made..cume aku punya..baru siap dijahit bberapa hari sebelum raya hari tu...hehehe....

baju ni nanti pakai time lepas kenduri kahwin belah aku nanti..
yelah..xkan dari pagi smp malam nak pakai baju sanding jer kan.
mestilah kene tukar...hehehe..
veil yg aku pakai tu pulak..veil time aku tunang dulu..
sayang betul dengan veil ni...veil ni kakak aku yang belikan...
nampak simple..tapi harganya...uh..leh tahan lar..
dat y aku sayang sangat....hehehe..



2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

buat baju nikah pon cantik
hehehe

Aeen said...

da mcm baju nikah kan...tp baju nikah lain cikit...hehehe...