Followers

Thursday, September 8, 2011

Inai Pengantin



Tadi saja je dok meng'google'...
tengah xde kerja...
aku type je la apa2 yg terlintas kat kepala otak ni..
tibe2 teringat pulak pasal inai pengantin...
oh yea...aku hampir lupa yang aku x carik lagi inai..
maklum lah nk cari pokok inai..kawsan rumah aku pokok inai pun xde...heeh...

so ape lagi..aku pun search la inai pengantin...
mula2 ingat nak pakai kat jari jer...
tapi bila tengok yang bercorak2 macam cantek la pulak...








*credit all pic by google image

yg penting kalau nak pakai inai macam nie..aku xnak yg crowded sesangat..
means..coraknye terlampau padat...
nak nampak cantek..n simple...heheheh...

Aku ada berkenan dengan pakej inai yang aku search kat internet tadi..
da email dah orangnye...sekarang ni tunggu respon jer..
just nak tau dia available on 22/9/11 (Khamis) tak..
yelah...lg 2 minggu kan..takot dorang xnak ambil jer lagi...
huhuhu...
kalau xboleh...kene cari lain..xde jugak..pakai inai biasa kat jari jer..xpayah corak2..
senang...hehehe..




4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pkai inai biase je
sbb tunang ekin x bg pkai corak2 tue
die x suke
lgpon kang rsnye cm x elok je pkai henna tue....
kang bising plak nenek ekin...
huhuhuhuhu

kat kg senang nak crik pokok inai
so inai wat sendiri je
huhuhuhuhuh
tahan lama skit
brulah rs pengantin baru...ngeee~

Aeen said...

hehehe...ain kalo ikotkan nak pakai inai biase jer...tapi bile tgk cantek plak...tunang ain pun mula2 dy x bg..tp pas 2 dy kate xkesah...
yg penting nk pakai ni ain xnak yg terlampau crowded giler coraknye...
2lah..kt kampung byk pokok inai..
kat bandar ni..mane nk dapat..daun inai pun susah...kih kih kih..

Redbloodsnow said...

wahhh..inai yg last tu lawaaaaaaaa

Aeen said...

aah..lawakan...simple aje...
:D