Followers

Friday, August 19, 2011

Weekend ni x de dating...so..bawa ibu gi shopping lar...:)





Yihaaaa...hari ni dah ari Jumaat...
esok cuti..best2...
tinggal lagi 10 hari je lagi nak puasa...
lepas 2 dah raya....

so..weekend ni nak buat ape ek??
ermm..weekend ni xgi dating lar....
coz cik joe hari ni sampai Ahad..dia kerja dari kul 4 ptg -12 mlm...
camne nak dating....:(
tapi xpelah...next time leh dating...lepas ni pun hari2 leh dating jugak..kan2..:p

Weekend ni Insyaallah nak bawak ibu pergi shopping...
semalam dia ajak pergi..tapi aku lak xfree..
coz semalam gi fitting baju kahwin...
maybe sok lah aku bawak ibu gi shopping...
dia xnak tunggu minggu depan..
coz next week banyak benda nak buat kat rumah...
yelah..nak raya dah kan...nak mengemas lagi..macam2 lah...

planning lain??
ermm..xde lagi buat masa nie....
itu aje lah dulu....
sedang dipikir2 kan nak buat ape lagi...hehehe...


3 comments:

cik enul said...

fuiyoo..shopping la esok...best2...jgn kuar lambat sgt, nanti bersesak ngan org ramai..huuhu

e k i n ♥ y u s r i said...

smpi skrg,mama yg bawak ekin g shopping
bkn ekin yg bawak mama...
hehehehehe

Aeen said...

@ cik enul: maybe sok shopping la kot..nak kene kua pagi2 ni..kang jalan jem..kan2..:)

@ekin:ibu ain just ckp dy nk gi shopping...so kite la kena bawak dia pegi..dia mmg tunggu anak dia yang bawak...:)