Followers

Monday, July 11, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:CANCEL Kad Kahwin and Photography untuk kahwin nanti..service yang begitu menghampakan.. :(





Selamat pagi...
pagi Isnin ni mood aku ok dah..
lega rasa hati ni....
sebab ape au...
meh aku cite sikit...

Semalam abg yang buat kad kahwin aku tu send draft lagi...
so aku pun bukak la...
bila tengok...perghh..sungguh menghampakan lah..
draft still x diluluskan jugak..
asek salah jer dia buat......
adoyai...da brapa draft dah nie....
last2 aku n cik joe fedup..
terus CANCEL lah buat kad kawen dengan dia...
kiteorang call la ckp nak cancel...
tpi call dia x angkat....byk kali gak ar call..
last2 mesej je lah...tapi aku ade gak email dia pagi ni cakap nak cancel..
n aku terangkan lah kenapa aku nak cancel..
bukan setakat cancel kad kawen jer..
photography aku amek dengan dia pun 
aku cancel kan jugak....

yelah...dengan orang macam ni ke nak bekerjasama??
dah la kad aku pun sampai sekarang xsiap2 lagi...
kang time amek gambar kahwin ntah bila lak dia nak siapkannye..
so..better aku cancelkan jugak lar...

betapa susahnya nak contact dengan dia ni..
bayangkanlah kita nak amend 1 benda jer..
dy punya respon tu..1 week lps tu..
x ke saket ati...???
last friday cik joe ade call...bini dia jawab..
joe just tanya bila boleh siap kad tu...
kenapa lambat sangat....
pas tu bini dy cakap asek amend je..
mana x delay...
pergh..cik joe ni bengang la..
dia ckap la mcm mana x byk amend..
da amend pun still salah gak..
xleh jawab bini dia..
ada ke patot cakap ngn customer mcm 2..
kehendak customer la kan..
kalau nak suruh amend ke ape ke..
yg penting dia buat kerja kena la bg customer puas ati 
dengan hasil kerja nya...
ni buat main cincai jer..mana la customer  x bising..
huh..

xpenah la dia respon 2-3 hari lepas aku suruh amend..
lepas tu last week dia kata nak jumpa je pasal nak buat maps nie..
bila aku tanya bila nak jumpa..
alasan dia x jadi lah..dia xsehat lah..ape lah...
da lah janji kad siap last week...
ni da smp masuk minggu baru pun..
kad x siap jugak...
parents kiteorang dah bising2...
ari2 nak dengar dia membebel pasal kad xsiap lagi..
yelah...ade yang dorang nak poskan kad tu dari sekarang..
dah jadi mcm nie??
susahlah...

so..kesimpulannya..aku CANCEL kan saja
buat kad kahwin n photography dengan dia ...
senang citer...
sorry 2 said..servicenya sangat mengecewakan...:(


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tue adalah jln terbaik....
bgus2
cancel je senang
crik vendor len k....

Aeen said...

yup....2 lah jalan penyelesaiannya...tukar vendor lain saje...heeeh..senang citer...

StrewberiManis =) said...

cancel dah?
bagus2, cari org lain je
hehe

deposit aritu bayar bape?
burn la?

dah dapat cari yg lain?
nak x tempat yg aku buat kad kawen ni?
mmg cepat & tip top la weii :)

Aeen said...

yup..cancel..nk call gtau nak cancel pun susah..last2 joe msj n aku anta email...aku dah caek lain dah...semalam jugak aku tempah....
hopefully yang kali ni ok lah....
deposit ari 2 aku halalkan jer lah...
malas nak pikir2 lg...100 hengget jer..huhuhu