Followers

Wednesday, June 15, 2011

Surprise Birthday for my beloved Cik Joe



Hye...
Semalam hari yang paling best sekali...
Akhirnya dapat jugak aku buat surprise birthday untuk cik joe...

Semalam lepas balik kerja..
aku terus siap2 ambil cupcake yang telah disimpan di dalam peti ais..
masukkan ke dalam secret recipe punya paper bag..
(bajet kek secret la konon...padahal guna bag je...hahahaha)
teros gerak gi rumah cik joe...

Sebelum tu macam biasa balek kerja aku mesej cik joe..
biasalah kena report dah balek kerja..heh..
pas 2 dy suruh aku rehat..makan...sume lah..
aku reply la..aku cakap kat dia yang aku penat sangat hari ni..byk kerja..
dia pun faham n suruh aku rehat je mlm td..
dalam dok mesej tu..aku gelak la..
padahal aku dah siap2 nk gerak gi rumah dy ...heh..

Alhamdulilah la..semalam jalan pun x jem..
so cepat la sampai ke rumahnya...
Sampai je rumah dia..aku nampak dia dalam rumah tengah dok pegang handset..
terus aku bagi salam...


terkejot cik joe tengok aku dtg....
siap bwk kek...

Pas 2 mak dia pun prepare la makanan..
semalam special dish mak dia masak adalah nasi ayam....
cik joe tak tau pun yang aku dah pakat ngn mama n adik dia nak celebret birthday dy dengan family...
Mmg dia xtercakap ape pun..
muka merah....bila tengok cupcake aku bagi 2..dia terharu sgt2...
tengok muka nk nangis pun ade gk...hehe..
yela cupcake 2 theme bola...ade pic tshirt liverpool faveret team dia..
heh..

Sebelum makan 2 dia cakap lah..
baru igt nak mesej aku tanya buat ape..
tiba2 tengok da tercangok depan rumah..
heheh...pandai tipu dia....:D
ala sayang...i tipu sikit jerk....:p

Bila makanan dah terhidang...duduk 1 family..
pe lagi..makan lah...
sebelum 2 baca doa...wish selamat hari jadi untuk cik joe..
pas 2..makan time..hehe..
sedap nasi ayam mama buat...
yummmyyyy......

cupcake yang aku order kat..syazrin pun sedap....
next time leh order lagi ni...hehe...

So semalam Aku happy bila tengok cik joe pun happy....
Dia x sangka aku buat semua tu untuk dia...
nothing special pun sayang...just wanna make u happy..dat all..(*,*)

P/S:sorry..gambar semalam dalam hp cik joe..nanti dia dah upload aku update yeh...

5 comments:

Redbloodsnow said...

alololo sooo sweet!

StrewberiManis =) said...

sweetnya
ala2 romentik gituk :)

Aeen said...

@zie: hehehe...sweet ke..masyam ade la..heheh

@anne:hahahah..romantik la sgt beb...haish

farrah isnanee said...

aik?jalan cte nye ta jd g look out?huhuh

Aeen said...

x jadi la cik nanee oi..plan tlah berubah...hahahahah