Followers

Thursday, June 16, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:Banyak lagi yang belum COMPLETE...(T-T)



Preparation yang belum COMPLETE lagi adalah...:-

  1. Cenderahati untuk tetamu belum beli lagi..
  2. Kek belum tempah
  3. Kompang/PA sytem belum booking...
  4. Kad kahwin x siap lagi...
  5. Borang kahwin belum hantar lagi...
  6. Videography belum confirm lagi...
  7. Hiasan untuk bilik tidur..belum decide lagi..
  8. Baju nikah xsiap lagi..
  9. Baju sanding pun xsiap lagi....
Buat masa sekarang ni..item2 di atas masih belum complete lagi..
huh..banyak lagi kan yg x siap ni...
aku leh buat releks jer lagi ni....
actually kepala pun serabut gak nie...

Sekarang ni masalah utama aku adalah pasal borang result HIV test aku nie...
aku dah buat dah..lepas 2 result tu aku bagi kat ayah aku suruh simpan..
dia sendiri kata senang kalau dia simpan..
then, ada satu hari 2 ntah mcm mane aku terdetik nk tgk balik borang2 aku tu..
sekali cari2 x jumpa...
time 2 rumah buat renovation..so barang pun byk yg beralih tempat..
ayah plak lupa dia selit kat mane borang 2..
uhhh...tension giler aku....
borang kahwin kalau hilang xpelah jugak..boleh print lg..
masalahnya result HIV test ni..
kene buat lagi ker..
kakak ipar aku kata dia nak tanya ngn kawan dia yang handle HIV test kat HKL tu..
tapi sampai sekarang x gtau jawapan pun...
huhmmm...next week borang nak hantar dah....:(

Perkara2 yang lain tu aku terpaksa hold dulu..
selagi keadaan rumah yang x terurus...still tengah renovation..
aku jadi xde mood nak prepare apa2...
yelah parents pun cam tu gak..
selagi hal rumah tak setel...diaorang pun xde mood gak...huhuh..
hopefully by end of this month..
hal2 rumah dah setel lah...
hari ni pun tgk kontraktor datang nak wat final renovation kat toilet pulak...

P/S:huh...cepat lah selesai masalah2 nie....serabut la kepala otak nk fikir....
mood:kepala otak weng..weng..huh





2 comments:

StrewberiManis =) said...

sabar beb
abes je renovate ni, sambung buat preparation dgn kencang okeh :)

Aeen said...

hahahahah.....kencang la sgt anne....serabot pale otak aku ni...pape pun nk kene sabar ar kan...