Followers

Wednesday, June 29, 2011

Selepas kahwin nanti aku n cik joe akan tinggal di rumah parents aku di Gombak....:D



Kebanyakkan B2B after kawen dorang akan cari rumah lain kan..
Xkira la sama ada sewa or beli rumah tu...
Tapi..ada jugak yang after kahwin tinggal dengan parents..
macam aku...heehehe....

yup..after kahwin nanti aku n cik joe akan stay dengan parents aku...
kat Gombak...
Ikotkan memang lah nak dudok sendiri...
tapi bila difikirkan balik..takpelah kalo stay dengan parents..
lagi pun kat rumah aku sekarang ni xde sape dah..
hanya ibu n ayah aku jer..
senang nak tengok dorang kalau sakit...
adek aku pulak jarang balik ..
sebabnye dy study kat s.alam..n dok menyewa kat sana..
so dia jarang lah balik rumah...

Parents aku x kesah kalau aku stay dengan dia after kahwin.
dorang lagi suka....
:D
tapi bila dah dok dengan parents..
xbermakna lah kami goyang kaki jer kat rumah tu...
mestilah nanti hulur duit dapur sikit..api dan air...
WAJIB au....
bukan free2 je..
kesian kat diaorang...

Bukan selamanya aku akan stay dengan family...
maybe tahun depan ke bila2 ker...aku akan pindah jugak..
Sebenarnya aku xnak menyewa..cik joe pun xnak..
Aku akan beli rumah...
tapi xtau kat mana lagi...tengok keadaan...
Insyaallah...if ada rezeki lebih...dapatlah aku beli rumah sendiri nanti....:D

P/S:memang orang akan cakap stay ngn family xde privasi...tp terpulang lah pada masing2 kan..(*,*)V

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

umah fmly sy jauh...
umah fmly en.tunang pon jauh
dua2 jauh
tue yg terpkse crik umah sndr
sob...sob...sob...

Aeen said...

ala...takpe lah...nak wat cmne kan...
tp duduk rumah sndiri pun best jugak pe..dapat buat macam2...cat umah,letak perabut,mgemas..susun atur barang ikut citarasa kite...kan2...hehe:D

farrah isnanee said...

hebat!!sy pown kalo da kawen kunx tggal ngn parents utk beberape taun...eh 2 pown kalo sy kawen awl la...hahahaha..kalo sy kawen lmbt ta smpai staun jela duk ngn family...sbb family sy na pindah balik kg...hehehe...

Aeen said...

wah...cm nk dekat kawen je ko nanee...hahahaha

Anonymous said...

kau tak kisah la, laki kau tu