Followers

Thursday, June 2, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:Hold dulu untuk barang2 kahwin..coz now kena tumpukan untuk kerja2 renovation kat rumah dulu...:D






Kejapnya rasa hari ni dah Khamis kan..
sok dah Jumaat last day kerja untuk minggu ni..
pas 2 kejap je rasa dah bulan 6...
lagi 3 bulan je nak kahwin..
yeeeaayy.....x sabar rasenya..:D

So far sekarang nie persiapan 
tinggal nak beli cenderahati untuk tetamu,tempahan kerusi meja,
PA system, kompang n tunggu kad kahwin siap jer...

Tapi buat masa ni benda2 ni di hold kan sementara waktu..
coz sekarang ni nk kena bagi tumpuan untuk renovation rumah jap..
ala..bukan renovate satu rumah tu..just tukar plaster ceiling kat ruang tamu,
tukar jamban kat bilik air dapur...heh.dgn betulkan bumbung bilik adik n cat bilik dia..


Actually bilik adek aku yg dibetulkan tu..akan jadi bilik aku..
hehehehe.....
sebabnya after kahwin nanti aku n cik joe akan stay dengan family aku...
sebab ape x guna bilik aku sekarang nie?
sebabnya bilik aku sekarang ni..memang bilik tak de privasi..chewahh..
bilik aku tu boleh diibaratkan bilik betul2 bilik bujang..
katil pun single..pas 2 bilik aku tu kalau orang datang semua terjah bililik aku..
kat situ ar tmpt dorang nak tido..tmpt dorang nk sembahyang,tempat nak gosok baju..
huhu...


So..ayah aku suruh aku tukar bilik dengan adik aku...
bergaduh au ngn dia...dia leh cakap.."selagi belum rasmi ..selagi tu x boleh tukar bilik.."
:p
ada aku kesah???
xkira ..da siap semuanya aku pindah kat bilik tu jugak..
dinding pun dah cat kaler favorite aku..PINK..:D
alaa...lagi pun adik aku tu bukan selalu ade kat rumah pun..
coz dia study kat s.alam...start semester baru ni dia kene dok rumah sewa kat sana..
so xkesah la kalau dia guna bilik bujang aku tu..hehehe...





6 comments:

StrewberiManis =) said...

eh2 bestkan dah ade bilik sendiri yg xshare2
share pon dgn suami je
fushhhh best2 :)

PINK? glurppppp sumpah jelessss
HAHAHAHA

aeen, doorgift kau bagi ape?
dah finalized?

farrah isnanee said...

masing2 sebok na kawen da ney...excited nye aen!!aku dpt rasakan itu...pasaan ko ngn cik N kite 2...haish!!!asl aku yg excited lbey ney?hahaha...tuko je bilik...dye bkn ade kt gmbak pown..+ dye pown single sesuai la duk blik single...hahaha

Uncle Lee said...

Hello Aeen, congratulations! Here's wishing you all the very best in your coming wedding.
May you both walk hand in hand to good health, lots of laughter and happiness together always.
Keep a song in your heart. Best regards.
Lee.

Aeen said...

@anne: mmg best ade bilik sndri..
wat pe nak share ngn adik..baek aku share ngn laki aku kan..hehe..
jgn jeles yeh anne bilik aku kaler pink...auwwwww...
doorgift aku xdecide lagi la anne...buntu difikirkan...huhu...

@nanee kalo ko lagi excited..aku pe nth lagi..takpe2...sekurang2nye ko boleh amek mood kawen..mana tau lepas aku n anne..ko pulak ker..:P

@uncle lee thank for your wishing in advance...:D

StrewberiManis =) said...

tu la, jeles wehhh
nak cat bilik pink, macam xsesuai je
xkena tema
HAHAHAHA
xpela, bilik bujanga ku skng ni pon dah mmg pink :)

owhhh xfinalized lagi yeh
xpe, take ur time
aku ingat dah finalized
hehehe

Aeen said...

harus ko jeles ok..hahahaah....
aku pilih pink pun sebab tunang aku pun minat pink..mat jambu la katekan...dy pun suka kaler tu....

aah..x finalized lagi...
take time yeh...last2 bg telur balut tisu je mcm org dulu2..haahahaha