Followers

Friday, June 3, 2011

Im falling in LOVE dengan drama NORA ELENA..nak2 jatuh hati dengan keromatikan SETH...hahahaahha



Ohh no...now im falling in love with dis drama...
NORA ELENA....
huhu...


korang semua mesti tengok kan cerita ni..
nak2 jatuh hati dengan keromantikan SETH lakonan Aaron Aziz tu..
kalau la cik joe seromantik macam tu kan best...haahahahah.....
watak nora lakonan Siti Saleha pun best jugak..lembut je orangnya...


watak Zul Ariffin pada awalan cerita nie pun ok gakk.
oh yea..Zul Ariffin ni abg ipar aku punya adik....
nama Zul ni Zulkifli Ariffin..nama abg dia Zulkarnain Ariffin...
heheh...abg dia pun part time model gak..
kalau korang perasan abg si Zul ni ada dalam iklan Safi Rania Gold..



yang pengantin lelaki la abg si Zul nie..heheh...
ok2..tutop cerita pasal Zul nie..sempat pulak aku selit cerita si Zul lak..:D

Sekarang ni jom kita layan lagu dari cerita Nora Elena







4 comments:

StrewberiManis =) said...

wehh, bes sgt ke cite ni?
apsal semua org duk cerita pasal ni
aku xtgk tv, rasa busan kot bila org cite
sbb xdpt imagine
HHAHAHA

Aeen said...

best...la..sian ko xtengok...bz wat preparation kawen smp x tgk tv...hahaahahahh

iedaurora said...

tiap2 hari rushing nak balik awal sbb nak cite nie....

Aeen said...

heheeh...best kan cite nye...:D