Followers

Monday, June 27, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:Draft kad kahwin tidak diluluskan..akhirnya result HIV Test dah dapat dah...





hye semua...
dah petang baru sempat nak update..
dari pagi tadi busy..
pagi tadi masuk office kejap..lepas tu keluar pergi HKL..
ambil result HIV Test...
sebannya result HIV aku sebelum ni hilang..
so naseb ada record...so xyah lah kena buat test lagi sekali..
just isi semula form..
n nanti pegawai perubatan tu chop n mintak doktor sign..
so senang kan2...:D
lega...bila result dah dapat...

huhmm..sebelum ni aku ada bising2 pasal x dapat draft kad kahwin lagi kan..
Semalam hari Ahad akhirnya barulah abg tu send draft....
agak mengecewakan gak lah draft yang dibagi..
pagi2 buta aku cek email nak tgk draft..
lepas tu tunjuk draft kat ayah..
100% dia x approve..
aku pun sama...

So..bila dah discuss balek...
hari ni abg tu hantar draft yang ke 2 pulak..
pun sama..still ada mistake...
kesalahan pada nama cik joe..
nama sebenar AHMAD RAFIE..
dalam kat letak MOHD RAFIE..
Maps belah aku totally Out..
So aku draftkan maps yang baru untuk abg tu..
sampai x keluar lunch la hari ni..
dok draft maps jerr...
huh...ada lagi lah sebab kenapa x approve...
 xtau nk describe mcm mane ...
xpe lah..pape pun..
nanti draft dah siap n diluluskan..
aku tunjuk yeh....
maybe dalam 2-3 hari ni...
malas nak tunjuk draft yang xapprove..
menyakitkan hati jer....


just wait yehh..:)


6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sy buat kad kawin kat LH creative
lepas 2 hr trus dpt draft
yg memenuhi ape sy nak
pastu seminggu kad dah siap...
kejap je

Aeen said...

wah...syok la kan..
ni dy wat ikot kehendak dy jer..
tapi skg ni da mintak ubah..
nak tgk ok ke x...huhu..
aeen nak tunggu dpt draft ni pun lame giler kat sebulan baru dapt..tensen je..

iedchan said...

wah2..nnt da dpt kad kawen share2 k..hehe..:P

Aeen said...

ok dear..i'll share it..:D

Redbloodsnow said...

zie lak malas nk buat HIV test. KOMPOM bersih pun weols...hahahaha.

Aeen said...

wah...boleh malas2 lak ek zie..hehe...yelah kompom2 bersih kan...tapi nak wat cmne..kalo x buat...pjbt agama x approve..so xleh kawen..hahaah