Followers

Friday, June 24, 2011

3 bulan lagi menuju ke gerbang kebahagiaan....l(^-^)l






hooorayyyy dah hari Jumaat....
hari yg paling best.....
:D



wahhh...tinggal lagi 3 bulan je nak kahwin nie....
huhuh...kejap je rasenye....
perghh...dup dap dup dap la plak....
heeeh...

persiapan byk lagi belum setel...
nak2 skg nie masalah dengan abg yang buat kad kahwin nie..
orang lain yang nak kahwin lagi 3-4 bulan pun dah dapat draft kad 
ada tu dah siap printing pun..
aku nie??
draft kad pun xdapat2 lagi...
draft bunting pun xdapat gak...
gila lah...call memanjang xangkat...
call bini dia pun xangkat...
mesej x reply...
dah la kad kahwin parents suruh siapkan dalam bulan ni..

tekanan dibuatnya...
kalau bz pun..sekurangnye respon la cikit...
update kan kat kiteorang nie...
hari2 nak kena call...tapi myakitkan hati je xdapat...

hari ni last aku try call dia...kalau x dapat gak...esok aku serang office dia..hahahaha.....

P/S: kesabaran aku masih ada tahapnya lagi...jangan sampai aku hilang sabar...aku bako opis dia tu..:p





9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin tgl 2 bulan lg
ngeee~

StrewberiManis =) said...

ofis dia dekat mana?
bakorrrr tu jgn lupe ajak aku yeh
HAHAHAH

Aeen said...

@ekin: wah....awk lagi syok...2 bulan je lagi....best3..

@anne: ofis kat slayang la anne...tu lah..nanti kalo jadi la...aku ajak ko gi bako skali yeh...hahahaha..

iedchan said...

wahhh..3 bulan jgk!..hehe..u pun ade masalah ngan org buat kad ye...same la kite..kene push gler2 baru wat.. kan..:P

Aeen said...

aah..masalah giler.....i dah mintak draft kad..sebulan yg lepas....smp skg xde lagi....tensen ssgt....huhu...

e k i n ♥ y u s r i said...

aeen,pasar chow kit?
kedai ke?
ape name kedai tue ea?
aeen ingt x?

tunang ekin tue,jenis yg mls nak survey2 nie...
die klu leh,nk terus tuju ke kedai tue...
klu x,die membebel je...

Aeen said...

aah dy kat kedai....
xtau la name kedai 2 ape...
yg ain tau dalam pasar chow kit 2 pun ada...kalo nak senang...ekin tgk kat deret kedai belakang hotel kuala lumpur international hotel..kat deret2 kedai 2 pun ade jual gak...

Redbloodsnow said...

kalau aeen 3 bulan lg. zie lak 4 bulan lg. cam tak sabarrrr je nk akhirnya zaman bujang kan aeen. leh tak yah pening2 lg fikirkan duit utk kawen...aharks :D

Aeen said...

betul tu zie..xsabar rasanye nak kawen...hehehe...(dah gatal sgt nie...hehe)