Followers

Tuesday, June 28, 2011

Campur-campur (=



Assalamualaikum semua.....
Apa yang dimaksudkan tajuk entry aku tu Campur-campur??
actually sebenarnya xtau nak letak tajuk apa..hehe..
sebab aku story ni pun bukan 1 story...
tu yang letak tajuk campur2..heheh..

ok2..
hari ni aku puasa ganti..
heee.....

Sekarang ni tengah fikir nak buka apa balik ni...
hmmm....
Sahur pagi tadi..aku sahur dengan cik joe...
cik joe balek dari training badminton tgh malam kul 12
terus dia ajak pergi sahur luar..
Pergi sahur pun xjaoh..kat area2 rumah jugak..
Mula2 igt nak sahur kat KFC..
tapi tengok time tu KFC just ade utk breakfast punya jer..
huhmm..xpuas...
So pergi lah ke McD...
baru puas makan...kihkihkih...

Actually mlm smlm tu kebetulan je dapat sahur sama..
sebabnya semalam cik joe parking motor kat rumah aku..
coz dia nak pergi training badminton naek kereta...
so abes je training dy balek ke rumah aku amek motor pulak..
oh yea..cik joe training badminton kat Klang..
training untuk tournament badminton antara balai2 polis kat Klang..
so cik joe wakil dari Balai Polis Bandar Baru Klang..(dei..brapa byk aku mention name klang dah..:p)
Tournament next week ..xtau lah dapat tak tengok dia main time tu..huhuhuh...

huhmm..ok... hari ni n buat masa sekarang ni..
xde lagi received update utk draft kad kahwin aku..
haish...abg..tolong la jgn jadi mcm next week...
i want my card before next week......:(


7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,tunang aeen polis ke?
nnti kawin mesti beristiadatkan?
hehe

Aeen said...

aah polis...heheeh..ala xde la sampai beristiadat..dy bukan pgawai tinggi pun...hehehe....

StrewberiManis =) said...

aeen, kad kawen ape cite?
dh explain apa kesalahan dia?
ayah kau stil nak proceed dgn dia jugak la?

Redbloodsnow said...

ooo minat main badminton ea joe. kira wakil pemain badminton utk balai dia ek. dillah lak bola sepak..hehe

Aeen said...

@anne: kad kawen aku in progress...draft kedua pun aku reject...typing error...so ni aku tgu draft yg ke3..gile lambat ko....geram tol aku.....


@zie: aah joe minat maen badminton...sume sport la dy minat...tapi dah terpilih main badminton..die bedal je lah..hehehe...owh..dillah minat maen bola sepak..bagus la 2....:D

iedaurora said...

ieda designer, biase la mmg bayak kali draf to make sure xde kesalahan sebelum printing... sabar tau...

Aeen said...

huuuhuh...tapi tu lah ieda...masalah skrg ni...dia xboleh nak buat ikot due date yang diberi...almost 1 month mintak draft...baru lah nak bg...huhuhu