Followers

Thursday, May 12, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:Half day hari nie...nak pergi buat HIV test..and tengok movieee..yeayhh..



Assalamualaikum,

hari ni aku half day kerja...
coz tengah hari nanti nak pergi HKL..buat HIV test dengan cik joe..
memandangkan cik joe cuti..boleh lah pergi...
hari ni x merajuk dah dgn cik joe..hahahaha...
ala..gaduh bukan lama pun....

Kalau ikotkan nak half day pagi..tapi macam xsyok pulak half day pagi..
petang masuk kerja...huhu..xbest2...
prefer half day petang...coz lepas habis tu leh gi meroyan ...hahahaah.

Test HIV ni nak buat untuk permohonan kahwin nanti..
takde result test HIV...xboleh kawhin..huh
mula lah darah ku akan dikorbankan....huhuu


Naseb ada kakak ipar yg kerja HKL..
senang..xpayah nak tunggu lama2 kat hospital tu...

After selesai HIV test..
planning ngn cik joe nak gi tgk movie..
cerita ape lagi yg nak ditengok...
cerita KONGSI lah....
bukan senang cik joe ni nak tengok cerita melayu...huh..

Tiket pun aku dah beli awal2...
malam tadi aku pergi beli..
nak pergi beli hari nie..
entah dapat tiket ke tidak..mesti beratur panjang punya lah...


erkk..motif letak pic di atas???saje je ..xde motif pun...kihkihkih..

P/S:tengah tunggu pukul 12 nie..lepas tu boleh cabuttttt.....gi kerja pun xde kerja nk buat...:)



2 comments:

StrewberiManis =) said...

aeen, saket x buat HIV test?
takot la aihhhh bab2 darah ni T__T

Aeen said...

ala...xde saket mane pun...mcm die amek darah cikit je kat jari 2...mcm ko kene ketip jer saketnyer...heheh....jgn risau la..:D