Followers

Thursday, May 19, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING: Nak buat DIY Wedding Guest Book lar nanti....



Owh yea..baru sekarang ni terpikir nak buat DIY wedding guest book..
actually tak terpikir langsung pun nak ade guest book nie...
Tapi since now trend orang kahwin ade buat..
So why not during my wedding nanti aku nak ade jugak kan...

Aku nak buat sendiri guest book nie..
baru la best....xnak ar beli yg dah siap..
puas hati buat sendiri...
So nanti ada masa, nak gi cari barang2 nk buat buku ni...

Sementara tunggu waktu balek kerja 6.30 ptg ni..
sempat la dok search kat google..tgk contoh2 wedding guest book...


Pic by google image


Pic by google image

wink2...dah kene dgn kaler tema dah nie..hehe..
:D







3 comments:

NOIN said...

mesti grand kan wedding ko nanti aeen. hihi

Redbloodsnow said...

lawa lah sample dari google search tu aeen. zie lak...tak buat guest book. coz kat kuching/sarawak, tak pernah tgk org berguestbook lg melainkan mereka buat majlis kat hotel

so utk x di tgk org dgn kepelikkan..tu yg zie skip berguest book bagai..hehe. kang nnti tgn yg nk sign..haha :D

Aeen said...

Noin:hhuhuh...xde la grand...biase2 aje nanti..:D

Zie:Kalo kat Sarawak xde...Zie lah yg buat dulu..nanti mesti ramai yg follow...:)