Followers

Monday, April 25, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING: Done with tempahan baju nikah

                    Selamat pagi semua....
hari ni baru berkesempatan nk update blog..
coz 2 cuti 2 hari Sabtu n Ahad..aku agak bz sikit...

Starting from last Friday..dalam entry entry yang ini aku ada kata nak pergi hantar kain nikah kan..
So Friday lepas aku n cik joe pun pergi la hantar kain kat rumah mak andam kami..
So masa kat sana kiteorang pun discuss lah pasal baju wedding kami nanti..
Actually ingatkan nak lah fitting baju kawen 2..skali mak andam kami..(Kak Fie) kata baju tu takde pulak..
dia kata dah ada nanti baru dia call...so aku just fitting baju untuk malam berinai...

Untuk malam berinai ada pilihan baju..1 baju songket dan satu lagi baju ala2 arab gitu...:D
Nak tau aku pilih yg mana satu??
jeng..jeng..jengg...tgu saja lah nanti bila sampai waktunya aku akan bagitau..
sekarang ni just bg bayangan saja..hahahaha....

Masa tgh fitting baju untuk malam berinai tu..mata cik joe x berkelip..
sampaikan aku tanya ok ke x..dia x boleh jawab..
last2 dia cakap..
(pa xtau la ma...terkedu jap..coz tak tau nk ckp cmne...)
hahahaha....2 belum lagi aku test baju wedding lagi...
nth2 langsung pengsan....:p

Selesai kak fie ambil ukuran badan kiteorang..n design baju yg mcm mana aku nak..once baju da siap..kak fie akan call..
tapi xtau la bila baju nikah tu boleh siap..huhuhu....

So sekarang..baju nikah da selesai di tempah..
now..kene setelkan masalah lain pulak...
:)



2 comments:

Redbloodsnow said...

tak sabar nk tgk aeen kawen taw. sure cantik giler nnti. psstt..zie lak tak tempah baju nikah taw. mak n dillah suroh zie sewa je. so ikut je la ckp dorg :D

Aeen said...

hehehe...aeen lg x sabar nk tgk zie kawen...mesti lagi cantik ...:D...aeen ikotkan xnk tempah...tapi mak aeen la suruh jugak tempah..so kite pun ikot la ckp mak...mcm cik joe dye xkesah...tp aeen kesah jugak..duit nk kene keluar...waaaaaaa......