Followers

Tuesday, February 1, 2011

No mood to w0rk...m00d cuti sedang membara....:)

wiiiiii.....ape pasal xde mood nk keje ni....huh...
mane xnye ar kan...ari ni 1/2/11 adlh HARI WILAYAH..
so semua wilayah ar cuti.....

tp aku?????huhuhu...xcuti pn..sbb aku Selangor..haish..pdhal tmpt keje aku...lepas je trafic lite dpn ofis ni da masok kawasan KL...huuhu..agknye kalo ofis tgh2 cmne la agknye ek..

adoi...sumpah wei aku btol2 xde mood nk wt keje ni...lgpn mmg xde keje nk wt..hahahahaha....
yela..client n customer byknye area KL..pas 2 da r lagi 2 ari nk raye cine ni...byk company da cuti dlu..
ade 2 cuti smp smgu....pe nk wt...dgn harapan ari ni bole ar dpt keje half day kot...kot lah kan...heheh..
tp xtau la..kalo x bole..layan kan je lah..
lgpn sok baru stat cuti...winnkkkk...:D

company aku stat cuti 2-6 hbln ni...ermmm..kire ok la kan....
so planning time cuti ni byk ar jugak...tp kene bajet gak..wtnye syok bjalan sane sini...smp ptghan bln..kering lak..hahahaahh.....

ok..planning utk esok 2/2/11 ialah...aku n cik joe nk pegi Genting Highlands...yeay...
tapi kami pegi membawa adek2 cik joe skali....huh..dating bwk adek 2..haahaahah..
i2  plan je..hopefully jadi lah......

ok la..stop kt sini ar dlu..nant aku update lagi....tgh xde mood ni...
mood cuti sdg membara2....dok ofis x bwt keje pn...fikiran da melayang2 nk cuti sok..

kepada semua yg da mula bercuti..Selamat Bercuti ok....
enjoy ur holidays!

mood:excited

2 comments:

AiNuRnAtAsHa said...

Itulah walaupun saya tak kerja, saya juga bad mood coz suami still kerja lagi... xpe2 esok last keje, Khamis dah start cuti boleh jejalan... Gong Xi Fa Chai...

Aeen said...

Gong Xi Fa Chai 2 u 2...(heheh..lambat lak wish...)