Followers

Friday, October 9, 2015

Raees: Celebrate birthday Raees yang ke 3 tahun






Cerita bulan lepas...
bulan lepas genap la umur Raees 3 tahun (11/09/2015)
fuuh..tahun depan dah boleh gi sekolah dah..hehe...
birthday Raees tahun ni xde celebrate besar-besaran pun..
just simple je...yg penting ade kek kire jadi lah...






seminggu sebelum birthday Raees..
masa tu kat rumah kat Klang lah..
husband belikan 3 ketul kek ..pastu letak 3 batang lilin..
3 ketul kek tu konon melambangkan umur dia 3 tahun la..
saja je beli..sebab time birthday Raees tu jatuh hari bekerja..
so husband pun xde...tu yang saje buat awal tu...





xsilap aku hari jadi Raees jatuh pada hari Khamis..
so balik kerja tu aku singgah kedai gi beli kek..beli donat..
beli la KFC sikit...buat kecil kecilan je kat rumah...
just family aku je...
kek pun beli yang kecik je..
besar sgt kan x abis pulak...





Bukan main suka Raees bila tengok kek..siap ada lilin lagi...
berapa kali ntah dia nak main tiup2..
lagi 1 Raees ni dia memang suka sangat makan kek...
untuk birthday dia kali ni aku xde beli apa pun..
papa dia lah..belikan kereta control untuk dia...
masa weekend lepas birthday dia tu..husband pula ajak celebrate birthday Raees kat 
Setia Alam City Mall..husband belanja makan kat Seoul Garden...
pergi 4 beranak je pun..lepas makan balik..

Walaupun xde celebration besar-besaran macam masa umur dia setahun dulu...
sekurangnye..apa yang aku n husband buat ni adalah juga sebagai kenangan untuk birthday dia...

Cepat sangat awak membesar Raees...
dah 3 tahun...cakap pun bukan main petah sekali....
mama doakan semoga awak panjang umur..murah rezeki....
dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa...
jadi anak yang baik dan soleh yeh...
jaga adik bila mama n papa xde nanti....
love you my dear.....



4 comments:

CikNaa said...

yeay.. dah 3 tahun dah raees..semoga jadi anak yg soleh yer..

ameris said...

hepi besday raees... dh besar abang. semoga jd anak soleh ok.

Julia Johari said...

Lawanya kek raees...raikan dengan keuarga kecil lg bermakna sgt2...nampak kfc terliur tau...selamat hari jadi abg raees, besar dah kamu, dulu auntie tgk kamu membesar dalam blog ibu tau...now dah 3 tahun, rindu kat awak lah hensem

anez zamri said...

happy belated birthday sayang..jadi anak soleh buat ibu ayah ok..comel sangat kek iye tu..