Followers

Thursday, March 5, 2015

Tersentuh....






Semalam husband aku tagged aku kat Instagram & FB gambar bawah nie..


bila aku baca je ayat yang husband aku update tu..terus tiba2 air mata aku mengalir.. (hati tisu betul la)..
bagi aku ayat  husband aku update tu mendalam...memberi erti yang sangat bermakna...touching sangat..
husband aku ni dia xboleh menolak permintaan anak2 dia..kalau anak dia nak something..dia akan usahakan jugak bagi...tp kalau benda yang merepek2 tu xde lah....
bukan lah nak manjakan sangat bebudak ni...tapi dengan cara tu jugak lah salah satu cara dapat menggembirakan anak2....
husband aku dia suka belikan bebudak ni mainan....termasuk lah aku...suka bawak keluar jalan2..
tiap2 minggu boleh dikatakan kiteorang akan keluar bawak anak2..kalau dah xtau nak jalan mana tu setakat gi rumah MIL pun jadi lah...janji bawak dorang jalan2....

memang tidak dinafikan Raees n Raynia sekarang ni tersangatlah buas..
susah nak control..nak2 kalau bawak gi jalan2..bila lepaskan dia jalan sendiri..zup zap zup zap...cepat je menghilang..jenuh nak menghambat...kadang2 pasal bebudak ni jugak lah aku n husband boleh bergaduh..
xtahan dengan perangai dorang....apa yang aku n husband boleh buat...bersabar....sabar dengan kerenah dorang yg kadang2 memeningkan kepala...

Tapi tu lah..nakal or degil mcm mana sekali pun...mereka tetap kami sayang...
susah macam mana pun kami suami isteri...akan tetap memberikan yang terbaik buat anak2...
semoga kamu berdua bila dah besar nanti..jangan lupa mama n papa....
We love u Raees n Raynia...
kamu berdua harta mama n papa dunia akhirat...
harta yang paling bernilai...
(ok stop type..air mata dah bertakung...sob sob..)

1 comment:

CikNaa said...

comelnya dua-dua.. budak2 suka aiskrim kan aen..