Followers

Wednesday, June 18, 2014

Wordless Wednesday: Punca Kesibukkan..huuh..








huhuhu....nampak tak??
ni la antara sebabnya kenapa aku busy sangat sekarang nie....
mau nya x pecah kepala nak handle benda ni semua...
ni belum tiba harinya lagi....dah tiba nanti lagi busy.....
nama je kerja Admin..tapi nak check stock n update semuanya aku nak kena buat...
penat tu x payah cakap lah..semua orang kerja penat kan...

Bukan ni je yang aku nak kena buat...kerja admin n purchasing aku pun tergendala kejap..
gara2 nak setelkan stock take nie...minggu depan hari Isnin ada meeting pasal nie..
tu yang hari ni aku berhempas pulas siapkan apa yang patut nie...
dah la aku nak kena handle stock take...meeting pun aku jugak nak kena handle..arggggghhhh....

aku nak habiskan kerja2 aku ni 2 hari ni sebelum cuti weekend..sebab aku xnak time aku cuti..dok pikir pasal kerja...
cuti ni banyak benda nak buat...
nak gi Klang gi birtday Rafif anak Mimi..
siapa kawan2 ku yang pergi nanti??heheh....
chaiyok2!




2 comments:

Chekgu Azrine said...

Belah kelang xdpt nk join..jauh pyh hubby nk lps..dekat inshaAllah..

Happy working sis

DYatie said...

Huhu. Sama la kita busy. Kite mcm pegi. InsyaAllah. Hehehehe. Ada jodoh kita jumpa na!