Followers

Thursday, January 23, 2014

Selamat Hari Lahir yg KE 26 buat ku...:)





18 Januari 2014 genap lah umur ku 26 tahun...
errr..26 dah ke??adoii..dah dalam kategori tua dah nie..hehe...
Alhamdulilah masih diberi kesempatan untuk hidup di bumi ini di samping orang2 yang tersayang....

Tahun lepas umur 25 tahun..ada Raees...
Tahun ni umur 26 tahun ada Raynia...
dah ada 2 orang anak dah pun...haih..cam x percaya...

Umur dah makin meningkat nie..kena lah makin matang kan...
kena makin fokus ke hadapan..no turning back..
fokus untuk membesarkan dan mendidik anak2...


husband pulak masa birthday aku hari tu..
dia just wish birthday time aku baru bangun tido..n kiss sikit sambil usap2 rambut aku...hehe..
konon sweet la tu.....
birthday kali ni lain sikit....
2 minggu lepas time kiteorang jalan2 kat Downtown Cheras..tiba2 husband hulur aku duit..RM200..
mak oiii..terkejut den...banyaknye....
husband kata hadiah birthday...dia xtau nak bagi aku apa...
so dia bagi aku duit je lah...
husband aku nie memang..dia x pandai nak beli2 hadiah untuk bini dia nie..nak wat surprise2 ke..beli kek untuk bini dia ni ke..memang dia x pandai...
kadang2 ada benda yg aku berkenan..dia tanya lah nak ke?
haa..mcm tu jelah..kalau dia nak beli sendiri..memang x lah yea...

hadiah duit yang dia bagi aku nie apa lagi..aku buat gi shopping lah...
Sekejap je habis RM200 tu...aku shopping baju..tudung..
heheh...
rasanya syok lagi dpt duit dari hadiah...hahahaha....
xde celebrate apa pun..husband just bawak gi jalan2...
gi makan2...tu je...



:)


5 comments:

aznor ibrahim said...

not so old la ain..hehe..happy birthday..semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki..aminnn :)

achiek anis said...

hb ain...muda lagi rupanya...akak ler daku...hehehe

achiek anis said...

hb ain...muda lagi rupanya...akak ler daku...hehehe

Mommy_Cha said...

HB ainnnn yg santek!

Umi Qi said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaa best yer dpt hadiah duit 200 bykkk tuuuu...Umi Qi pun suka sebenarnya dpt hadiah duit hahhaha leh kita beli apa kita suka...kesian kot laki kita nak pilih hadiah tiap2 tahun....hehhe anyway happy birthday mama aeen...love u beb :D