Followers

Tuesday, January 28, 2014

Raees & Raynia:Gelagat mereka :)




Bukan senang sebenarnya nak ambil pic dua beradik nie...
payah sangat..masing2 susah nak bagi kerjasama...
pic ni husband aku amek masa hari Sabtu lepas..
masing2 baru lepas mandi..so aku pakaikan baju sedondon nie kat dorang..
1st baju sama aku belikan untuk dorang nie..
lepas ni nk beli baju sedondon lagi la...nampak macam comel je..heheh..

1)   Masa ni masing2 tengah nenek bagi arahan untuk ambil gambar...
dua2 toleh kat tepi tu sebab nenek dia ada kat sebelah tu tengah bagi arahan..
ko tengok muka Raynia..sampai bekerut2 dahi tu ha...yg Raees lak mulut tu muncung cam mulut burung...hehe


2)  ok..lepas dah faham arahan nenek..masing2 dok tengok depan...Raees dah macam gangster je pandang macam tu..huh


3)  Masa ni dorang dok pandang aku kat belakang papanye...macam2 gaya aku buat nak bagi dorang tengok camera ...


4)  Ni pulak nenek suruh dia peluk adik..tu Raees tengah dengar nenek cakap la tu..
adik pulak buat muka comel...kalau x..lagi comel...sebab sebelum tu dia senyum...
x sempat nak snap...huhu..


5)  Part nie aku suka sekali....dengan sendirinya Raees lentok kan kepalanya kat Raymia...
bukan senang nak suruh dia maintain mcm tu...aku dah macam beruk kat belakang husband aku..
terlompat lompat nak agah dorang nie..



6)  Lepas je snap gambar kat atas...Raees dah boring...terus dia lepaskan tangan dia nak bangun dari situ....Raynia lak maintain je.. sampai senget2 badan dia nak jatuh....hahaahah..


7)  Bila Raynia dah senget macam tu terus mak aku angkat dia dari situ...
pas tu papanya nak snap pic Raees...ko tengok la dia posing macam mana ni...
ni menujukkan dia dah malas...no mood nak amek gambar dah..hahahaaha...


Tengok telatah anak2 nie seronok...mereka lah penghibur hati kita...
bukan senang ada dua orang anak nie...nak2 lagi setahun 1...memang penat..letih badan..
tapi semua tu hilang bila tengok ragam dorang...:)







8 comments:

CikNaa said...

ain beli kat mana eh baju saiz bebudak ni? nk cari gak la sedondon..hehe. tengok raynia, mcm rania marissa dah muka dia..same!

Liyana said...

comel je dedua ni... nanti besar mcm kembar :)

Aeen said...

@ciknaa: ain beli kat expo midvalley hari tu...ciknaa pakaikan la afiq ngn rania..mesti comel cam kembar je...hehe..

@liyana:kembar x seiras..hehe.

shaliza aziz said...

comel pakai sedondon macam ni :)

achiek anis said...

alololo...kean framekan ni aeen yg drg lentok2 kepala tu...comel sesgt

jaja_NorLiza said...

kalo raynia besar sket lg mesti nampak cam twin! comel pakaikan baju sama...

umie shahidah said...

comeyy sgt

Chekgu Azrine said...

Aloj..aloh..so sweet sgt derang dua..comel sgt